Speltips Atalanta - Roma

Bild från Bildbyrån

Atalanta är strået vassare!

Tidig match i Serie A där Atalanta tar sig an Roma.

ATALANTA

Atalanta bara ångar på i Serie A och har häng på Inter och Milan i toppen. Man har sex raka vinster i ligan och 17-6 i målskillnad på dessa matcher. Enda plumpen man har var näst senast i Champions League där man oturligt nog åkte ut mot Villarreal i en dramatisk match. Man var det bättre laget. Nu kan man lägga all fokus på ligan igen. Jag har sagt det innan, att det är en fröjd att se Atalanta spela.

Det är full fart som gäller från minut ett och offensiven är sylvass med Duvan Zapata och Malinovsky. Sist när man vann mot Verona med 2-1 på bortaplan så vilade man Zapata, Maehle och Hateboer. Malinovsky var avstängd och lär vara rejält spelsugen här. Alla dessa herrar lär starta mot Roma denna eftermiddag. Jag tror mycket på Atalanta här och man ska vinna den här matchen om man ska utmana Inter om seriesegern.

ROMA

Rom-laget imponerar verkligen inte på mig under Mourinho. Man vinner rätt matcher mot bottenlagen, men har svårt mot topplagen där man oftast inte räcker till. Enligt mig så har Roma tappat i lagkraft till denna säsong. Man hämtade in Tammy Abraham från Chelsea som skulle ersätta Edin Dzeko som gick till Inter. Annars har det varit tunt med värvningar och det märks på resultaten.

Jag är ändå förvånad att man just nu ligger sexa i Serie A och har lag som Lazio och Juventus bakom sig. Senast mot Spezia hemma så vann man med 2-0, men imponerade verkligen inte. Det lär inte bli lättare mot ett av seriens formstarkaste lag. Roma har en del skador inför mötet mot Atalanta och svårt att veta vilket lag de ställer upp med. Jag misstänker det blir samma som sist. I vilket fall som helst så tror jag Roma åker hem till Rom tomhänta efter det här mötet.

ANALYS

Här tror jag Atalanta tar kommandot direkt och lär sätta hård press på Roma. Hemmalaget har sylvassa offensiva pjäser som Duvan Zapata och Malinovsky som lär vara spelsugna eftersom de fick en välbehövlig vila efter hårt matchande. Roma är inte som förr och jag glömmer inte krossen de åkte på mot norska Bodö Glimt med hela 6-1 i Europa League. Tyvärr Mourinho här väger ditt lag för lätt.

SPELTIPS

  • Mitt spel blir Atalanta vinner och över 1,5 mål i matchen (skapa spel). 6U @1.95 Bet365.

Lycka till vid rygg


/ Davids_betting