Speltips: Barnsley vs Bristol City 17/10 "Ryggareken om Barnsley vs…
Speltips Barnsley vs Bristol City

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Barnsley vs Bristol City

Ligaledarna Bristol City åker till Barnsley med förhoppningen att fortsätta bygga vidare på sin starka start på säsongen.

Barnsley

Adam Murray har nyligen fått ta över rodret som interim tränare för Yorkshire klubben Barnsley efter att populära tränaren Gerhard Struber försvunnit till NY Red Bulls under landslagsuppehållet. En svår uppgift med tanke på oron inom lag och klubb. Man befinner sig för närvarande på en 21a plats i tabellen och har än så länge inte vunnit en match.

Man har framförallt haft problem med att hitta nät. Ser ut att sakna edge och kreativitet framför målet. Ofta ganska uddlösa.

Det har blivit under 2.5 gjorda mål i Barnsleys 10 senaste hemmamatcher. Mycket alltså tack vare för att dom själva inte hittat mål - 0 gjorda mål i 5 av de senaste 7 hemmamatcherna.

Däremot så kan vi inte kritisera försvaret som inte alls är så pjåkiga. Man har faktiskt hållit nollan i 5 av de senaste 6 matcherna.

Truppen:

Barnsley vart nyligen tvungna att avsluta kontraktet med 22-åriga försvararen Bambo Diaby efter att denne testats positiv i ett dopingtest.

Coach Murray kan välja att starta samma elva som den mot Middlesbrough men måste avgöra om Luke Thomas behåller sin plats. Han har inte spelat sitt bästa. Finns en möjlighet att Elliot Simoes och Patrick Schmidt kallas tillbaka efter att båda gjort inhopp i lagets två senaste matcher.

Möjlig XI: Walton; Sollbauer, Helik, Andersen; Williams, Mowatt, Styles, Ludewig; Chaplin, Thomas, WoodrowBristol City

2-1 vinsten mot Nottingham Forest senast markerade den fjärde raka vinsten. Detta efter en fantastisk prestation av Daniel Bentley och tidiga mål från Andreas Weimann och Nakhi Wells. Helt klart en välförtjänt vinst mot kapabelt motstånd.

Det innebär vidare att man nu vunnit 6 av sina 7 senaste matcher. Dock 3-0 förlust mot Aston Villa i ligacupen. Men det kan vi förlåta dom för efter att vi såg Aston Villa slå Liverpool med 7-2.

Truppen:

Vi får förmodligen se samma elva som senast och som i de flesta andra matcher denna säsong. Det enda skade bekymret är lagkapten och tillika nyckel försvararen Tomas Kalas. Definitivt ett avbräck. Han förväntas dock vara tillbaka i spel i slutet av månaden.

Möjlig XI: Bentley; Vyner, Moore, Mawson; Hunt, Paterson, Bakinson, Weimann, Rowe; Wells, Martin

REK

Jag tycker att odds sättningen är felaktig och finner därmed spelvärde. Bristol har gått som tåget medan Barnsley är präglat av stor instabilitet och osäkerhet. Jag förväntar mig att se Bristol som vinnare av den här matchen. Oddssättningen är förmodligen påverkad av de historiska mötena dessa lag sinsemellan. De senaste 4 matcherna där Barnsley har spelat på hemmaplan har slutat oavgjort.

  • Vi spelar bortavinst till oddset 2.80 hos bwin. 7u.

--

SLUTSÅLT! Ta del av mitt pooltips från Svenska Spel via denna länk. Jag kör ett system för 2304 kr. Varje andel kostar 254kr. Sista andelsköp: Lördag 15:54. SLUTSÅLT!

Spela istället 'sista minuten med ryggareken' här. Samma lir som ovan.

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 okt.
19:00
Aalborg - Rungsted
Metal Ligaen
Spel: ö5,5 mål
 
20 okt.
21:00
RB Leipzig - Istanbul Basaksehir
Champions League
Spel: RB Leipzig -1.5
 
20 okt.
21:00
PSG - Manchester United
Champions League
Spel: PSG-vinst & ö 1,5 mål i matchen
 
20 okt.
21:00
Lazio - Dortmund
Champions League
Spel: BLGM & ö 2,5 mål
 
21 okt.
21:00
Ajax - Liverpool
Champions League
Spel: BLGM & Ajax +1,5 hcp
 
21 okt.
21:00
Manchester City - Porto
Champions League
Spel: Porto +2,5 hcp & u 4,5 mål & City flest hörnor
 
12 nov.
20:45
Serbien - Skottland
EM-kval
Spel: -0.75 AH Serbien
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till PSG vs Man United

Champions League 19 oktober 2020

Champions League är tillbaka på tisdagskvällen. Nu kan du hämta ett gratisspel hos Betfair Spelbörs. Skapa konto och få 100 kr gratisspel till mötet mellan PSG & Man United. ... Läs mer

Riskfritt spel i Allsvenskan - Djurgården v Malmö

Allsvenskan 19 oktober 2020

Ikväll rullar Allsvenskan vidare med en intressant match på Tele2 Arena. Det är Djurgården som tar emot Malmö FF. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i PSG v Man Utd - 100 kronor tillbaka!

Champions League 19 oktober 2020

ONSDAG - Smarkets har fått svensk licens! Detta firar de med att erbjuda en fin kampanj till matchen PSG - Man Utd. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid ... Läs mer

Riskfritt spel till Inter vs Milan

Serie A 16 oktober 2020

Het match i Serie A under lördagen när Inter & Milan drabbas samman. Till denna match får alla nya spelare hos Betfair Spelbörs 100 kr riskfritt spel. Satsa 100 kronor på matchen ... Läs mer

NYTT SPELBOLAG: Placera valfritt spel i Everton v Liverpool - 100 kronor tillbaka!

Premier League 16 oktober 2020

LÖRDAG - Match mellan Everton och Liverpool och då kommer det nya spelbolaget Smarkets med en fin kampanj. Testa deras sida med 100 kronor och få pengarna tillbaka vid förlust. Läs mer