• Hem
  • JV
  • Birmingham - Norwich
Speltips Birmingham - Norwich

Bild från Bildbyrån

Två lag som går för det!

Det är dags för ett avgörande i The Championship och på St. Andrew's Stadium ska Birmingham som hotas av nedflyttning möta Norwich som kämpar för playoff. Båda lagen har en hel del att spela för här och jag förväntar mig mål och tuffa tag när avgörandet ska falla!

Tankar inför avspark

Birmingham har tagit poäng i tre raka matcher inför den här sista matchen och kommer närmast från två raka kryss. 1-1 senast borta mot Huddersfield och innan det 0-0 i bortamötet med Rotherham. Backar vi bandet en match till, då tog hemmalaget full pott och då var de också hemmalag och det mot Coventry här på  St. Andrew's Stadium där de levererade en 3-0-seger. 

Trots poäng i tre raka matcher har Birmingham kniven mot strupen i den här rafflande sista omgång. Just nu är de på nedflyttningsplats, en poäng bakom Plymouth som är första lag på säker mark och de avslutar säsongen hemma mot Hull som har häng på playoff. Det innebär att Birmingham har allt och lite till att spela för här då de måste gå för poäng för att överhuvudtaget ha chans att hänga kvar. 

Norwich är å sin sida ett lag för playoff-strid de också. Gästerna är just nu femma i tabellen och noteras för 73 poäng. De kan halka både uppåt och nedåt i tabellen, vilket vid nedåt kan leda till att de tvingas möta Leeds United och det är något man vill undvika. Med det konstaterat tror jag att även gästerna kommer gå för full pott här så detta möte blir lite som en final där det är mycket på spel för såväl hemma- som bortalag. 

Speltips inför Birmingham - Norwich
Johan Videll

Johan Videll

Jag tror på mål i den här matchen och det minst två stycken, skulle inte förvåna mig om det blir fler med tanke på att inget av lagen kommer vara direkt nöjda med oavgjort... Lägg därtill tre kort som minst så har vi ett odds att bokföra.

Lycka till vid rygg!

Oddsjämförelse Birmingham - Norwich