Speltips Birmingham - Plymouth

Bild från Bildbyrån

Blir det fjärde raka utan förlust för Birmingham?

Birmingham står nu på tre raka vinster (två i ligan och en i cupen) efter att de startade serien med ett kryss borta mot Swansea. Det ser riktigt bra ut så långt men det är en lång säsong och allt kan hända i Championship, det har vi lärt oss vid det här laget.

SpelTorsten om Birmingham - Plymouth

Birmingham har startat otroligt bra och kanske det är "Tom Brady Impact". För er som missat så har alltså Tom Brady, den legendariska NFL spelaren som många anser är den bästa idrottsutövaren genom tiderna gått in som delägare i klubben. Det verkar vara populärt för nordamerikaner att kliva på de engelska lagen om dagen och nu är det alltså Birminghams tur. Laget från Englands näst största stad tar denna lördag emot nykomlingarna Plymouth.

Plymouth är nykomlingar som fått en bra start i Championship, det såg länge ut som om de skulle gå obesegrade in i den fjärde rundan men när Southamptons Che Adams klev fram och nätade i den 90+4 minuten var 1-2 förlusten ett faktum. Inte ett oförtjänt resultat på något sätt och Southampton förtjänade (om man nu gör det i fotoll) att vinna. Men jag är ändå imponerad över deras start. Här blir det dock en tuff uppgift med Birmingham i form hemma.

SPELTIPS

Jag väljer sida här dock med relativt låg insats (4/10U) eftersom det trots allt är Championship och vi vet vid detta laget att verkligen allt kan hända här. Men ser vi till prestationer, stämning i truppen så håller jag Birmingham som favorit här och väljer att spela dem som vinnare.

Birmingham spelade riktigt bra hemma mot Leeds när de vann 1-0 och spelade ut Bristol City borta även innan Bristol tog rött kort. Här ska de utan tvekan tvåla till nykomlingarna och borde vinna komfortabelt med 2-0.

Vinnarspel i Championship kommer jag sällan lägga några större pengar på men ser ändå värde på hemmalaget så väljer att kliva på.s

Lägg spelet hos Pinnacle