Speltips Blackburn - West Brom

Bild från Bildbyrån

Då är vi igång igen

The Championship smygstartar på fredagskvällen när Sheffield Wednesday tar emot Southampton men det är i en av lördagens matcher jag hittat ett intressant spel mellan Blackburn - West Brom.

SpelTorsten om Blackburn - West Brom

Blackburn missade kvalet upp till Premier League med minsta möjliga marginal trots en heroisk insats i sista matchen borta mot Millwall var det Sunderland som tror det längsta strået när de vann sin sista match och klarade platsen med målskillnad. Nu är det ny säsong och nya möjligheter för avancemang och försäsongen har sett helt okey ut även fast de tappade sin stora målskytt, chilenaren Brereton Diaz till Villarreal. 

West Brom var kanske en av de största besvikelserna förra säsongen men lyckades ändå sluta på en niondeplats, fyra poäng efter kvalplatsen upp till finrummet. Corberans manskap får en tuff inledning av säsongen med ett tufft schema direkt och startar alltså med en bortamatch mot Blackburn. Försäsongen har inte varit något att skryta om och de har bara vunnit en av sex träningsmatcher. Mål har det blivit i matcherna och det leder oss till vårat speltips i matchen. 

SPELTIPS

Jag kommer spela att båda lagen gör mål i denna drabbning och mycket för att det är två lag som är kapabla att göra mål. Trots att Brereton Diaz lämnat så har Blackburn några unga lovande talanger som kan fylla tomrummet.

8/10 senaste inbördes har slutat att båda lagen gör mål och med Blackburn som hemma lag har de båda gjort mål i fem raka matcher.

Kan tänka mig en stel inledning eftersom det är premiär men det kommer lossna i andra halvlek när något av lagen gjort första målet. Vi får nästan två gånger pengarna på spelet och jag går in med 5/1U i insats.

Lägg spelet hos Coolbet