Speltips: Blackburn - West Bromwich Albion 21/8 "Ryggareken om…
Speltips Blackburn - West Bromwich Albion

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Blackburn vs WBA

Blackburn Rovers tar emot West Bromwich Albion på Ewood PArk på lördagseftermiddagen efter att båda lag noterats för 7 poäng på sina inledande tre CHampionship matcher. Medan Rovers vann över Nottingham Forest senast med minsta möjliga marginal så krossade WBA nykomlingarna Sheffield United med 4-0. Vilken skillnad på kvalité det var dessa gamla Premier League lag sinsemellan.

Blackburn

Rovers har haft en fin inledning på säsongen och ligger överraskande i toppen av tabellen. Vinsterna har kommit mot Swansea City och Nottingham FOrest - två lag som jag inte har varit särskilt imponerad över hittills. Däremellan spelade man oavgjort mot Millwall som enligt förväntan är ett lag som har blandat och gett.

Gällande truppen så tror jag att coach Tony Mowbray är optimistisk. Man inväntar en del nya ansikten till klubben. Än så länge har han dock bara bytt en spelare från den elva som har startat de inledande tre matcherna. Så en bredare trupp kan bara vara till deras fördel.

Trots Blackburns succe mot Nottingham Forest så finns det skäl att tro att man borde ändra om lite i defensiven för att spegla WBAs uppställning. Dock är Ryan Nyambe skadad vilket kan göra att vi får se samma startelva som senast. Leighton Clarkson som nyss kom från Liverpool börjar nog på bänken.

Möjlig XI: Kaminski; Carter, Lenihan, Ayala, Pickering; Travis, Rothwell; Gallagher, Buckley, Brereton Diaz; Dolan


WBA

Efter att nyckelspelaren Matheus Pereira lämnade WBA i förra månaden var det många som trodde att WBA skulle få det svårare med att hitta nätet men så har inte blivit fallet. Man har till dagens match gjort nio mål på tre matcher vilket inkluderar fyra gjorda mål i vinsten mot Sheffield United senast. Mål görs från alla delar av planen och framförallt Callum Robinson har imponerat – han visar tydliga tecken på att han kan vara den spelare som avgör matcherna på egen hand.

Vi har ett motiverat lag fullt av spelare som har siktet inställt på ett återtåg till Premier League. Och visst tycker vi att man ska spela där. Jag håller WBA som favoriter tillsammans med Fulham att flyttas upp. Utan tvekan om det. Vidare minns vi väl hur överlägsna WBA var i Championship för två säsonger sedan.

Vi kommer säkerligen se fler inkommande och utgående spelare innan sommarens transferfönster är stängt men idag har man en stabil och bra trupp till sitt förfogande.

Jag tror att vi får se samma elva som den som startade mot Sheffield United. Varför ändra på ett vinnande koncept när en lysande start på säsongen står bakom dörren. Det betyder att spelare såsom Semi Ajayi, Adam Reach och Matt Phillips så börjar på bänken.

Möjlig XI: Johnstone; Furlong, O'Shea, Bartley, Clarke, Townsend; Diangana, Livermore, Mowatt; Robinson, GrantREK

Båda lagen har fått en fin inledning på säsongen. Blackburn har dock mött svagare lag och vunnit med mindre marginal. WBA har imponerat mer på mig och jag tror att de fortsätter sin fina form med att vinna borta mot Blackburn.

  • 2.05 hos Betsson. 6u.

BTW. Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system idag. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera. Sista andelsköp: 15:54. Nu kör vi!

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/1752208

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/822293/1752213

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/1752211

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 jan.
19:00
Luleå - Oskarshamn
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra poäng
 
25 jan.
19:00
Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö inklusive förlängning och straffar
 
26 jan.
18:59
HV71 - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Tre HV71-poäng och minst fyra mål i matchen
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Här är Sveriges 10 största guldchanser i OS 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer