Speltips: Bologna - Roma 22/9 "Stökigt på Stadio Renato Dall'Ara?"
Speltips Bologna - Roma

Stökigt på Stadio Renato Dall'Ara?

Serie A bjuder på sex matcher denna söndag och en av dessa spelas på Stadio Renato Dall'Ara där Bologna tar emot Roma. Värdarna har inlett piggt och kommer jobba hårt för fjärde raka i ligan utan poängtapp. Gästande Roma däremot är nog segersugna efter blott en seger så här långt och det får mig att finna tycke för ytterligare ett kortspel.

Boligna har som tidigare nämnt inte förlorat inledningsvis. Förvisso är bara tre matcher genomförda, men ändå. Premiären slutade 1-1 på resande fot mot Verona, sedan dess har värdarna två raka trepoängare och detta efter att ha besegrat Spal hemma med 1-0 samt 4-3 borta mot Brescia senast.

Detta gör att Bologna kliver in på Stadio Renato Dall'Ara som ett av fyra lag som hittills inte förlorat i Serie A, tillsammans med just Roma och toppduon Inter 6 Juventus (Inters möte med Milan pågår i skrivandets stund).

Roma kommer närmast från en tämligen enkel Europa League-match mot turkiska Basaksehir på hemmagräs. Italienarna lämnade den matchen med en 4-0-seger och kanske kan de tack vare den prestationen nu också ta fart i ligaspelet? Hittills har Roma inte lyckats bättre än en seger och två oavgjorda, men då har de också ställts mot lag som Genoa (3-3 i premiären), Lazio borta (1-1) samt Sassuolo hemma som de besegrade med 4-2 innan 4-0-segern i Europa League.

Hur som helst, det vi får se på Stadio Renato Dall'Ara blir ett möte mellan två lag som gärna fortsätter agera obesegrade, två lag som gärna plockar tre poäng och två lag som lär kämpa för att lyckas. Det får mig att tro att mannen som ska skipa rättvisa kommer få fullt upp så över 4,5 kort i detta möte ser jag som fullt möjligt till priset 1.77.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
3 juni
18:30
Hannover - Dynamo Dresden
Fotboll
Spel: Över 40 kortpoäng
 
3 juni
20:30
PDC Home Tour - Semifinal Group 1
Dart
Spel: Dave Chisnall går vidare från gruppen
 
3 juni
20:30
Salzburg - Rapid Wien
Fotboll
Spel: 1X och Salzburg öv 5.5 hörnor
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer