Speltips: Bournemouth - Blackpool 21/8 "Ryggareken om Bournemouth vs…
Speltips Bournemouth - Blackpool

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Bournemouth vs Blackpool

Bournemouth har hittills inte förlorat inför matchen mot Blackpool utan vinst. Efter att man tog sig till playoffs förra året där man förlorade så har man denna säsong blicken fäst på promotion. Utöver Fulham och WBA är man nog favoriter att ta steget upp. För de tre lagen som går upp till Premier League väntar miljarder i prispengar och tv-avtal vilket sätter mycket på spel – men än mer att vinna för den som lyckas. Förutom att det står mycket på spel är det också en lång och tuff säsong för lagen i Englands näst högsta liga Championship.

Bournemouth

Enligt nya tränaren Scott Parker så behövde Bournemouth vara “tålmodiga” när man i onsdags vann borta mot Birmingham City. Detta eftersom lagets båda mål kom i de 13 sista spelminuterna tack vare mål av Dominic Solanke och Jaidon Anthony. Därmed klättrade man till en femteplats i tabellen efter att ha spelat oavgjort mot WBA och därefter vunnit mot Nottingham Forest (2-1).

Efter matchen mot Blackpool så spelar Bournemouth ligacupen mot Norwich City som blev uppflyttade till Premier League föregående säsong. Därefter väntar Hull som vi tror kommer med en förlust i bagaget.

Truppen:

Bournemouth besitter en trupp fylld av talanger. Några olika fortfarande väntar på att visa framfötterna. Man har än så länge inte köpt några nya spelare vilket är lite överraskande. Däremot så har man tagit in free agents Emiliano Marcondes och Örjan Nyland, och tagit in Leif Davis på lån från Leeds.

Det har även konfirmerats att Arnaut Danjuma lämnar för Aston Villa.

Bournemouth välkomnar tillbaka David Brooks efter att denna varit avstängd mot Birmingham City i veckan.

Vidare så var Ben Pearson och Junior Stanislas tillbaka från skada senast. Dessa lär därför få lite mer speltid idag.

På skadelistan hittar vi Jack Stacey, Lewis Cook och Steve Cook medan Jefferson Lerma är skadad.

Möjlig XI: Travers; Mepham, Rossi, Kelly, Zemura; Billing, Kilkenny, Marcondes; Brooks, Solanke, Anthony

Blackpool

Blackpool blev uppflyttade från League One inför säsongen. Lagets manager Neil Critchley har konstaterat att det är stor skillnad på nivå mellan divisionerna. Championship är både snabbare och tuffare. Kanske är det därför Blackpool hittills har haft det svårt att anpassa sig till livet i Championship.

Blackpool fick utstå en bister förlust när man föll hemma mot Coventry City. Bortdömda mål stod i vägen. Man räddade en poäng mot Bristol City i säsongspremiären men förlorade även den andra matchen utan att ha gjort mål.

I League One var det dock andra bullar. Där hade man bara förlorat en av sina 11 senaste bortamatcher och hade dessutom ligans näst bästa försvar på resande fot under säsongen 2020/21.

Truppen:

Blackpool har nåtts av den goda nyheten att Daniel Gretarsson och Kevin Stewart kan vara tillbaka i spel efter att ha varit skadade under inledningen av säsongen.

Matty Virtue, Demetri Mitchell och Gary Madine är skadade.

Möjlig XI: Maxwell; Connolly, Keogh, Husband, Garbutt; Bowler, Dougall, Ward, Anderson; Yates, Lavery

REK

Jag tror att vi får se enkelspårig historia där Bournemouth visar var skåpet ska stå. Blackpool har visat tydliga tendenser till att ha det svårt att anpassa sig till livet i Championship medan Bournemouth förväntar tillhöra det absoluta toppskiktet.

  • Jag maxar potten och spelar på att Bournemouth vinner till 1.70 hos Unibet. 10u.BTW.

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system idag. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera. Sista andelsköp: 15:54. Nu kör vi!

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/1752208

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips/spel/822293/1752213

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-sista-minuten-med-ryggareken/spel/590453/1752211

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 jan.
19:00
Luleå - Oskarshamn
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra poäng
 
25 jan.
19:00
Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö inklusive förlängning och straffar
 
26 jan.
18:59
HV71 - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Tre HV71-poäng och minst fyra mål i matchen
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Här är Sveriges 10 största guldchanser i OS 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer