Speltips: Bournemouth vs Millwall 12/1 "Ryggareken om Bournemouth vs…
Speltips Bournemouth vs Millwall

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Bournemouth vs Millwall

Matchen mellan Bournemouth och Millwall skulle egentligen ha spelats på boxingday men blev uppskjuten pga. Covid-19 utbrott i Millwall truppen. Medan Bournemouth har målet inställt på promotion så ser sig Millwall över axlarna på nedflyttningsplatserna.

Bournemouth

Bournemouth har spelat bra under Jason Tindall som ersatte Eddie Howe efter att man blev nedflyttade från Premier League förra året. Man har en bred och fin trupp som på pappret är bättre än de flesta andra klubbar i Championship. Detta eftersom man, likt många andra klubbar som blir relegerade från EPL, blivit hjälpta finansiellt för att kunna dämpa skillnaden i inkomst mellan divisionerna.

Man ligger för närvarande trea i tabellen men en vinst mot Millwall hade inneburit att man tar sig förbi Swansea City.

Bournemouth kommer senast från en FA-cup vinst mot Oldham Athletic (4-1) - en match man spelade med en reserv betonad elva. Tindall gjorde hela 10 ändringar i startelvan från den som vann mot Stoke förra helgen (1-0). Joshue King, David Brooks och Rodrigo Riquelme stod för målen.

Truppen:

Högerbacken Jack Stacey var tillbaka i spel mot Oldham efter skada som har hållit han borta från spel sen i november. Det gör att man nu inte har några skadebekymmer i truppen. En riktig lyxsituation.

Vi håller ett extra öga på Solanke som vilades i helgen. Han ser ut att bära på ett stort självförtroende just nu.

Möjlig XI: Begovic; Smith, S. Cook, Simpson, Kelly, Rico; Brooks, L. Cook, Lerma, Stanislas; Solanke
Millwall

Efter att Millwall avslutat säsongen på åttondeplats i två av de tre senaste säsongerna var det många supportrar som, inför säsongen, trodde att man nu kunde höja blicken mot Premier League. Men Millwall har inte startat på det sätt som man hade förväntat sig. Det har blivit alldeles för många kryss på vägen och därför har man bara plockat 25 poäng på 21 matcher hittills.

Vi har visserligen sett lag som har legat värre till under detta skede av säsongen och ändå lyckats ta sig hela vägen till promotion - men det är svårt att se Millwall förbättra sig nämnvärt. Framförallt har man haft problem på den offensiva fronten, då man helt enkelt inte gör tillräckligt mycket mål. Det är egentligen defensiven som har räddat dom hittills. I genomsnitt har det blivit mindre än 1 mål per match - alltså både när det gäller insläppta mål och gjorda mål. Samtliga 10 oavgjorda matcher som man har spelat har slutat 0-0 eller 1-1.

Spelare som Troy Parrott, på lån från Spurs, har inte levererat och har fortfarande inte gjort sitt första mål för klubben.

Truppen:

Kenneth Zohore var tillbaka i spel efter skada i FA cup vinsten mot Boreham Wood. Rowett är nog nöjd att ha tillbaka ett alternativ i anfallet, men det är möjligt att han startas “långsamt”.

Murray Wallace är avstängd efter att ha synat det röda kortet å stopptid i förlusten mot Coventry City. Scott Malone ersätter.

Möjlig XI: Bialkowski; Romeo, Hutchinson, Cooper, Malone; Woods, Williams; Wallace, Bradshaw, Bennett; Bodvarsson

REK

Bournemouth är bra mycket bättre defensivt under coach Tindall. Millwall å sin sida åtnjuter en fin defensiv men har stora problem att göra mål. Det känns på förhand som en tight historia och vi får fina odds på under 2.5 mål spelet. 1.80 hos bet365. 6u.

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
20 jan.
08:00
Marc-Andrea Huesler - Guido Andreozzi
ATP Tennis
Spel: Hüsler -4.5 games
 
20 jan.
19:00
Väsby - Södertälje
HockeyAllsvenskan
Spel: Södertälje vinner
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer

Jonas Weimer blev ensam vinnare på Europatipset - Vann 3,1 miljoner

Fotboll 30 december 2020

På tisdagskvällen prickade Bettingstugans expert Jonas Weimer in 13 rätt på Europatipset. Inte nog med det. Han var också ensam i Sverige med den bedriften och totalt landade ... Läs mer

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer