Speltips Breidablik - Shamrock Rovers

Bild från Bildbyrån

Shamrock Rovers löser minst fem hörnor?

Efter att Brediablick skrällt och vunnit med 1–0 på Irland så väntar ett spännande returmöte på Island. I senaste mötet tog Breidablik en oväntat men väldigt välförtjänt seger. De öppnade starkt och hade nio hörnor i första halvlek. Ett klart spelövertag som de lyckades förvalta till en seger. Till detta möte har jag valt att spela ett hörnspel till nästan två gånger pengarna.

Även om Breidablik var laget som dominerade i första mötet så anser jag Shamrock Rovers vara ett lag som är minst lika bra som Breidablik. I och med att de ligger under redan från start tror jag att de kommer vara det mer bollförande laget. Vi lär få se ett Shamrock som går för mål medan Breidablik kommer vilja försvara sin ledning och göra så lite misstag som möjligt. Jag tycker ett sådan matchbild ger ett hörnspel på bortalaget ett bra värde.

Tips
Breidablik fick åtta hörnor i sin senaste ligamatch och fick hela tio hörnor mot Shamrock i senaste mötet. De gjorde dock ett sent mål i första halvlek mot Shamrock och efter det målet fick de bara en hörna till i matchen. Därför väljer jag att spela hörnor på laget som jagar kvittering.

Jag tror att Shamrock får minst fem hörnor i denna match, jag spelar att bortalaget får över 4.5 hörnor till 1.90 gånger pengarna. Jag tycker också det finns ett stort värde på Shamrock över 5.5 hörnor till 2.80 gånger pengarna. Ni hittar dessa spel på Betfair.