Speltips: Brentford - Barnsley 14/2 "Ryggareken om Brentford vs…
Speltips Brentford - Barnsley

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Brentford vs Barnsley

Barnsley gästar Brentford på söndagseftermiddagen med siktet inställt på att förlänga sliten av matcher utan förlust till 22! Matcher i rad.

Brentford

Brentford har vunnit 8 av sina 9 matcher i ligan. Senast, likt så ofta förr så inledde Brentford på halvfart och likt så många gånger förr så gjorde man en utmärkt andra halvlek. Reading tog ledning efter straffmål men Dasilva kvitterade strax därefter efter assist av Ivan Toney. I andra halvlek vart det dock enkelspårigt och vi fick se två fina mål av Dasilva, återigen assisterad av Toney. Toney stängde sen matchen med att själv göra mål.

Brentford har nu gjort 17 mål på fyra matcher vilket är en bedrift i sig men det är intressant att se att alla dessa mål utom fem har gjorts i andra halvlek.

Vidare är man ett lag som trivs på hemmaplan. Inget Championship lag har mer vinster än Brentford sen i Oktober 2018.

Truppen:

Vi håller ett extra öga på Ivan Toney som har gjort 7 mål och 4 assist på senaste 4 matcherna.

Brentford har fått en dags mer vila vilket nog gör att vi får se en likartad elva som senast. Saman Ghoddos kan vara ett bra alternativ på mittfältet.

Barnsley

Barnsley, eller ‘the tykes’ som man kallas bland supportrarna spelade FA cupen mot Chelsea i veckan. Trots att man stundtals pressade jättarna så förlorade man till slut matchen och fick därmed se sig utslagna ur cupen.

I ligan har man bara plockat två poäng på senaste fem matcherna. Två raka kryss mot Cardiff och Nottingham Forest får väl anses vara bra. Det gör att man nu befinner sig åtta poäng ovan strecket. Man har dock ett gäng lättare matcher framför sig.

Detta tillsammans med prestationen mot Chelsea bör lyfta självförtroendet för ett lag som annars har varit lite skakigt på sista tiden.

På bortaplan har man inte alltid fått med sig resultaten. 7 av 14 bortamatcher har slutat med förlust.

Truppen:

Möjlig XI: Collins; Andersen, Helik, Sollbauer; Brittain, Palmer, Mowatt, Styles; Chaplin, Woodrow, Adeboyejo


REK

Trots att Barnsley gjorde jobbet bra mot Chelsea så tror jag inte att man har vad som krävs för att vinna över Brentford. 22 matcher utan förlust. Definitivt en titel utmanare. Nej, den här matchen tror jag att Brentford vinner. 3-1? 10u.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
25 jan.
19:00
Luleå - Oskarshamn
SHL
Spel: Fredrik Olofsson att göra poäng
 
25 jan.
19:00
Växjö - Skellefteå
Spel: Växjö inklusive förlängning och straffar
 
26 jan.
18:59
HV71 - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Tre HV71-poäng och minst fyra mål i matchen
 
30 jan.
15:15
Prix d'Amerique 2022
Trav
Spel: Don Fanucci Zet att vinna Prix d'Amerique 2022
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Här är Sveriges 10 största guldchanser i OS 2022 i Peking

Vinterspelen 24 januari 2022

Vinterspelen 2022 närmar sig med stormsteg. SOK har fastställt truppen och det är ett starkt landslag som kommer visa upp sig i Peking under februari månad. Vi har tagit tempen på ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 21 januari 2022

Ingen jackpot denna vecka men en riktigt rolig kupong med en hel del spännande matcher. Limpar och Weimer guidar er rätt bland spikar och skrällar. Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 22 Jan

Premier League 21 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Tomas Wahlberg (Pippo) kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2022

Stryktipset är tillbaka igen efter att vi inte fått någon med 13 rätt förra veckan. Denna vecka får vi därmed 12 miljoner i jackpot och bra läge att vässa hjärnorna igen. Några ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 15 Januari

Premier League 14 januari 2022

Ny krönika och nya möjligheter när Bettingstugans spellägare Sanel Hrjnic kommer med veckans Stryktipskrönika. Hör hans tankar kring bank, spik och varningar på kupongen. Läs mer