Speltips Bristol City - Birmingham

Bild från Bildbyrån

Två jämna lag möts i den tredje omgången

Det är två två obesegrade lag som ligger bredvid varandra i tabellen efter en vinst och en oavgjord. Tycker inte mycket skiljer mellan lagen men där jag håller Bristol City som favorit att vinna denna match.

SpelTorsten om Bristol City - Birmingham

Bristol City är favoriter i detta möte men jag är kluven, tänkt spik på stryktipset men kommer nog bli att jag garderar. De har spelat en del träningsmatcher i sommar och står obesegrade på tio matcher och kommer vara ett problem för de flesta lagen hemma på Ashton Gate Stadium.

Birmingham har även de spelat en del träningsmatcher i sommar och gjort de bra och imponerade senast hemma mot Leeds. De har kapacitet både offensivt och defensivt så vi ska inte räkna ut laget från Englands näst största stad. Birmingham kan absolut ta poäng här men då tror jag de är tvungna att göra mål vilket leder oss till speltipset i matchen.

SPELTIPS

Jag tror det blir en tillknäppt match första 20 minuter innan något av lagen öppnar upp. Sen kommer det svänga fram och tillbaka. Jag väljer därför att spela att båda lagen gör mål till två gånger pengarna. Det är två lag i bra form och som har självförtroende. Målskyttet har inte varit något problem för något av lagen i det sistone och båda lagen har släppt in en del här och där.

Jag spelar alltså att båda lagen gör mål till två gånger pengarna i en match jag tänker svänger fram och tillbaka och nyckeln är ett mål i mitten av första halvlek. Helst till bortalaget så kan Bristol pressa in en kvittering i början av andra. Det kan sluta lite hur som helst i Championship så vågar inte välja vinnare här även om det lutar åt Bristol City.

Lägg spelet hos Pinnacle