Speltips: Bristol vs Barnsley 20/2 "Ryggareken om Bristol vs…
Speltips Bristol vs Barnsley

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Bristol vs Barnsley

Bristol

Med Bristols losing streak i åtanke så är man just nu det sämsta laget i ligan. Man har förlorat sex matcher i rad och har under den här tiden släppt in 15 mål medan man själva har gjort 2.

Man släpper alltså in på tok för mycket mål som ofta är av det enklare slaget. Det känns lite som att motståndarna nästan kan promenera in med bollen just nu. Det är något som inte sitter som det ska i försvaret. Åt andra hållet så har man inte den spets som behövs för att kunna avgöra matcherna. Man skapar chanser men missar dom titt som tätt.

Man startade dock säsongen bra så poängmässigt så ligger man inte allt för dåligt till. Man måste däremot börja plocka poäng om man man vill hålla sig kvar då man gradvis faller ner mot strecket.

Truppen:

Saknar en drös med spelare: Andreas Weimann, Chris Martin, Alfie Mawson, Callum O'Dowda, Jay Dasilva och Joe Williams

Barnsley

Barnsley huserar på övre halvan av tabellen med en match mindre spelad. Ett poäng räcker för att man ska ta klivet upp till 7e platsen. Man är oslagna i fem av de senaste sex matcherna.

På bortaplan har man förlorat tre matcher sen i november vilket är bra statistik. Förlusterna kom dessutom mot ligans bättre lag; Watford, Norwich och Swansea. Vilka alla just innehar en topp 4 placering.

Truppen:

Saknas: Ben Williams, Liam Kitching och Aapo Halme

Förra matchen fick Cauley Woodrow starta istället för Morris. Men den senare gjorde må på inhopp så det känns som att han spelas idag.

Möjlig XI: Collins; Sibbick, Helik, Andersen; Brittain, Palmer, Mowatt, Styles; Chaplin, Adeboyejo; Morris

REK

Bristol är just nu det sämsta laget i ligan medan Barnsley åtnjuter en fin form. Givet detta så känns det som fördel Barnsley. Att vi ändå får relativt höga odds på att så blir fallet beror mestadels på att detta är championship, alltså något mer oberäkneligt och att oddssättarna vet med sig att Bristol förr eller senare måste vända på den negativa trenden. Vi spelar på Barnsley vinst till 2.0 gånger insatsen hos ComeOn!

-

Spela stryktipset ihop med mig. Jag kör tre system. I två systemen har vi 10 andelar á 254 kronor vardera. I det sista systemet har vi 6 andelar á 423 kronor vardera.

Sista andelsköp: Lördag 15:54.

https://spela.svenskaspel.se/spela-tillsammans/ombudslag/22094-ryggarekens-stryktips-2304r/spel/826020/1204715

https://spela.svenskaspel.se/s...

https://spela.svenskaspel.se/s...

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
26 feb.
19:30
Odense - Herlev
Metal Ligaen
Spel: Herlev vinner
 
27 feb.
20:00
Melodifestivalen 2021 - deltävling 4
Melodifestivalen
Spel: The Mamas 1-2
 
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer

Vinnare av Champions League 2020/21 - Odds och favoriter

Champions League 11 februari 2021

Vi lever minst sagt i speciella tider för tillfället och för oss fotbollsfans så har en del förändrats, men mycket är sig dock likt. Champions League rullar på enligt schemat, det ... Läs mer