Speltips Bundesliga - Skytteligavinnare

Bild från Bildbyrån

Patrik Schick vinner skytteligan

Bundesliga blev av med två stora målskyttar inför denna säsong. Robert Lewandowski och Erling Haaland har lämnat för andra ligor vilket gör att fler har chansen att vinna skytteligan denna säsong. Förra säsongen vann Lewandovski överlägset med sina 35 mål.

I år är det mer öppet om vem som vinner, enligt spelbolagen så är Bayern Munchens nyförvärv Sadio Mane favorit att ta hem skytteligan till oddset 6.50. Jag tror Mane kan göra hel del mål men ser Bayern Munchen mer som en lagmaskin med flera spelare som kan göra många mål.

För mig är favoriten Leverkusens Patrik Schick, han kom tvåa i skytteligan förra säsongen med sina 24 mål på 27 matcher. Får han hålla sig skadefri tror jag han har en riktigt bra chans att ta hem vinsten denna säsong. Andra heta kandidater är Christopher Nkunu (elva gånger pengarna) och Andre Silva (femton gånger pengarna).

Jag tror Schicks målform håller i sig och att han gör 24–28 mål denna säsong, vilket bör räcka för en vinst. Schick spelas till nio gånger såsen på Unibet. Ett helt klart spelvärt odds med tanke på att Lewandowski och Haaland har lämnat Bundesliga.

Tänk på att detta är ett långtidsspel som avgörs i maj 2023.