Speltips: Ceara - Flamengo 25/8 "Ceara kan bli obehagliga för…
Speltips Ceara - Flamengo

Bild från Bildbyrån

Ceara kan bli obehagliga för Flamengo

Serie A Brasilien och match mellan mittenlaget Ceara och fina Flamengo. Jag skriver fina för det är ett riktigt bra bortalaget och en fin årgång som Flamengo fått till. Hemmaplansfördel samt tajming blir dock nycklar som jag väger in i detta spel!

Spelstopp: Söndag 23:59

Ceara

 • Palmeiras (H) 2-0
 • Internacional (B) 0-1
 • Fortaleza (H) 2-1
 • Chapecoense (H) 4-1
 • Sao Paulo (B) 0-1

Flamengo

 • Emelec (H) 2-0
 • Bahia (B) 0-3
 • Gremio (H) 3-0
 • Vasco (B) 4-1
 • Internacional (H) 2-0

Skador/Avstäningar

Otavio drog på sig en ny skada mot Sao Paulo och kommer inte finns med här för Ceara. Det är väl egentligen enda spelaren som man kommer sakna utav de som är skadade. I Flamengo saknar man Giorgian Arrascaeta som är sjuk och lär missa matchen.

Tätt spelschema för Flameno

Flamengo dubblerar just nu med Copa Libertadores och spelade mot Internacional på torsdagen (2-0) och returen är på torsdag nästa vecka. Alltså bara 2 dagars vila till denna match kan säkert göra att man vilar eller roterar någon spelare i truppen. Så här sa tränare Jorge Jesus på presskonferensen:

”Nästa match är för mästerskapet och det är vad jag måste tänka på. Jag kommer att byta ut kanske fyra, fem spelare utan att för den skull försämra laget”

Även om lagen i Brasilien har stora trupper och vana med tufft spelschema så kan man ändå inte blunda för att detta kommer påverka prestationen. Framförallt som man möter ett lag som är bra hemma samt är utvilade.

Analysen

Ceara har gjort en bra säsong hittills och hemma är man helt okej. Även en bra match senast mot Sao Paulo som nästan kunde slutat hur som helst. Xavier var tillbaka och var strålande på högerbacken. Här kommer han ställas mot Vitinho och René så det lär bli åka av. Men jag tror han kan stänga till. Hemma har Ceara också fina skalper med tre raka vinster, däribland 3-0 mot Palmeiras. Med tanke på att Flamengo kan ha lite tröttare ben med den korta vilan så tror jag man kommer få in någon boll. Men håller man nollan mot Flamengo? Ytterst tveksamt! Flamengo har gjort 32 (!) Mål på 15 matcher och 22 åriga anfallaren Gabriel Barbosa, med förflutet i Benfica, har fina 11 mål på 11 matcher. Med det leder han skytteligan i Serie A. Han ställs dock mot trean i skytteligan som finns med i Ceara. Galhardo, som gjort 4 mål senaste tre matcherna, 7 mål totalt i år, spelar som släpande anfallare i Cearas 4-4-1-1.

Fina målsnitt

32 mål alltså av Flamengo i år ger ett snitt på över 2 mål per match. Ceara har gjort 19 mål men nästan alla av de målen har kommit på hemmaplan (15) där man snittar nästan 2 mål i snitt.

Spelet

Jag tror Ceara kan ställa till med lite problem för Flamengo. Vi får ett väldigt fint odds på DNB (@2.50) här eller tex +0.25 aisan. Jag väljer dock att syna ett målspel för jag tror inte vi får se några nollor här.

 • Jag spelar 5U på båda lagen gör mål till oddset @2.00 på Betfair Exchange

Lycka till vid rygg!

/Jonas Weimer

Gilla rek om du håller med Jonas Weimer

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
12 juli
04:00
Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal
UFC
Spel: Kamaru Usman vinner på domslut
 
12 juli
14:30
Helsingborg - AIK
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
12 juli
17:30
Mjällby - Häcken
Allsvenskan
Spel: Häcken
 
12 juli
17:30
Tottenham vs Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål (BLGM)
 
12 juli
19:30
Parma - Bologna
Serie A
Spel: Parma vinner
 
12 juli
19:30
Cagliari - Lecce
Serie A
Spel: Över 5.5 kort
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Helgens trippel med Bettingstugan - Divsion ett norra special! 4.30 x pengarna.

Fotboll 10 juli 2020

Helgen står för dörren och självklart kommer Bettingstugan med en ny trippel! Denna gång hämtad från Division 1 norra. Trippeln ger fina 4.30 x pengarna! Läs mer

Kampanj till Malmö mot Norrköping

Allsvenskan 10 juli 2020

MÅNDAG: Två tippade topplag där bortalaget Norrköping startat säsongen 2020 strålande! Ökar de avståndet eller kommer Malmö att krympa det på måndag? Läs mer

Kampanj till Tottenham v Arsenal!

Premier League 10 juli 2020

SÖNDAG: Tottenham mot Arsenal är ett klassiskt möte i Premier League! Ta del av kampanjen från Betfairs prisbelönta spelbörs till matchen! Läs mer

Kampanj till Juventus - Atalanta - Riskfritt spel!

Serie A 10 juli 2020

LÖRDAG - Serieledarna Juventus ska försöka studsa tillbaka efter förlusten mot Milan. Det är dock en tuff mach som väntar när Atalanta kommer på besök. Ta del av ett riskfritt ... Läs mer

Stryktipset Duellen - Kvartsfinal 2

Premier League 9 juli 2020

I kvartsfinal 2 möts Bettingstugans profil i socialmedia Andreas Höglund och en outsider i tävlingen i form av Robert Hammarbring. Medan Andreas jobbat länge med betting och har ... Läs mer