Speltips Celta Vigo - Cadiz

Bild från Bildbyrån

Celta Vigo starkast till slut!

Denna fredagskväll ska vi till Estadio de Balaidos och ett bottenmöte mellan Celta Vigo och Cadiz.CELTA VIGO

Laget från Vigo står fortfarande utan seger i La Liga efter fyra spelade omgångar. Celta har 0-1-3 i statistik och 3-8 i målskillnad. Man ska ändå ha med sig att Celta redan har mött två topplag i Atletico Madrid förlust 1-2 och sist Real Madrid som slutade med en storförlust 5-2 till marängerna. Där tog man ledningen två gånger om i matchen. Jag tyckte att siffrorna rann iväg lite sista kvarten och så överlägset var inte Real.

Celtas mål denna säsong är att slåss om Europa platserna och visst finns det kapacitet i laget. Då måste man vinna sån här match mot Cadiz. Truppen tycker jag är bra där största stjärnan är Aspas som sällan går mållös från en match. Man har även Santi Mina offensivt som näta sist mot Real. Till matchen mot Cadiz så har man inga skador heller och allt är tip top.

CADIZ

Cadiz har inlett piggt och tagit två poäng hittills. Två senaste matcherna har det blivit förlust mot Osasuna 2-3 och sist 0-2 mot Real Sociedad. Jag tycker man har varit helt utspelade i dessa två förlust matcherna. Anmärkningsvärt är att man spelat bättre på bortaplan hittills och plockat sina poäng. Men jag tror ändå att man kommer få stora problem mot Celta denna fredagskväll.

Cadiz äger inte mycket bollinnehav under sina matcher, de snittar ett bollinnehav mellan 25-27% i matcherna. De gillar gå på kontringar och lever mycket på sitt starka försvarsspel. Enligt mig så kommer det inte hålla i längden. Truppen är lite tunn tycker jag där man förlitar sig mycket på Negredo offensivt. Man har även värvat in Sobrino som lär starta på topp med Negredo. Mot Celta så lär Cala mittbacken saknas eftersom han fick rött sist mot Sociedad och det är ett stort avbräck för Cadiz. Jag tror man kammar noll mot Celta denna afton.

MIN ANALYS

Här tror jag att Celta kommer ta hem det här. Man är ett bättre lag än Cadiz och målet är att vara med och slåss om Europa platserna denna säsong, då ska man bara vinna detta möte. Jag litar fullt ut på Aspas och Company att de löser vinst här.

SPELTIPS

  • Mitt spel blir Celta Vigo vinner och över 1,5 mål i matchen. 5U @1.83 Betway.

Lycka till vid rygg


/ Davids_betting