Speltips Celta Vigo - Real Madrid

Bild från Bildbyrån

Kanonspel på supertalangen.

Det blev tillslut Real Madrid för den engelska supertalangen och vilken start han fått på säsongen. Tre mål och en assist på de två inledande matcherna och han trivs bra bakom Vinicius Junior och Rodrygo. I denna fredagsmatch har jag hittat ett riktigt bra spel på Bellingham.

SpelTorsten om Celta Vigo - Real Madrid

Jude Bellingham tog en liten annorlunda väg för engelska talanger och blev utlandsproffs vid 18-års ålder och valet blev tyskland och Borussia Dortmund. Där blommade han verkligen ut och den stora frågan blev, vart kommer han hamna efter det? Svaret blev Real Madrid som köpte han för över 100 Miljoner Euro och det har blivit succe i den nya. Han har en mer kreativ och offensiv roll i Real Madrid vilket passar honom perfekt & leder till fler avslut och mål. 

Speciellt skott har det kommit från engelsmannen i de sex matcher han spelat för klubben och då kommer vi in på mitt speltips.

SPELTIPS

Speltipset denna fredag blir alltså att Jude Bellingham skjuter minst ett skott på mål till nära två gånger pengarna vilket är riktigt bra och kollar vi på de matcher han spelat för Real Madrid så har vi statistiken på vår sida:

  • Träningsmatch mot Milan (3-2): Ett skott, inget på mål
  • Träningsmatch mot Manchester United (2-0): Två skott, ett på mål (mål)
  • Träningsmatch mot Barcelona (0-3): Fyra skott, inget på mål men ett i stolpen.
  • Florida Cup motJuventus (1-3): Tre skott, två på mål.
  • La Liga Ath. Bilbao borta (0-2 vinst): Två skott, ett på mål (mål)
  • La Liga Almeira borta (1-3 vinst): sex skott, fyra på mål (två mål)

Tycker det är ett riktigt bra odds och han blir mer och mer inspelad i sitt nya lag. Så fort det kommer spel på skott (alltså totala skott inkl. blockeringar) så kommer jag spela över 1.5 skott om vi får ett trevligt odds på det.

Lägg spelet hos LeoVegas