Speltips Dagens Trippel 10/6

Bild från Bildbyrån

Allsvenskan & Champions League-final

Precis som 2005 går Champions League-finalen av stapeln på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul. Frågan är om Inter har vad som krävs för att störa Manchester City? Undertecknad tar tydlig ställning i CL-finalen, så även på Guldfågeln och Påskbergsvallen. Mot full pott!

Få trippeln ifylld och klar


Kalmar - Degerfors: 1 @ 1,60

Kalmar FF har stått för en mycket fin vårsäsong i Allsvenskan, i alla fall poängmässigt. Skrabb och Rajovic har varit effektiva i fronten samtidigt som Friedrich tveklöst varit en av seriens bästa målvakter. Henrik Jensens mannar har ägt mycket boll i matcherna och som brukligt varit starka hemma på Guldfågeln. Nu när ett lag som Degerfors gästar Småland ska KFF kunna dominera tillställningen.

Precis som i fjol har Degerfors varit extremt bleka på resande tass. Värmlänningarna är poänglösa efter fem bortamatcher – med målskillnaden 2:22! 0-6 mot Blåvitt, 1-6 mot Häcken och 0-5 senast mot Malmö FF är sannerligen inga resultat som övertygar. Sedan Degen tog klivet upp i Allsvenskan har man torskat båda bortamatcherna mot Kalmar.

Speltips
Oddset må ha gått ner en del sedan oddssläpp, men undertecknad anser att Kalmar-ettan ska ner ytterligare. 1,60 på hemmasegern klickas.

Spel: 1 @ 1,60
Tävling: Allsvenskan
Plats: Guldfågeln Arena
Tid: 15:00

Varberg - Halmstad: 2 @ 2,59


Ingenting talar för att Varberg ska lyckas hålla sig kvar i det svenska finrummet. Alla siffror pekar på att Varberg är Allsvenskans svagaste kort och efter elva omgångar är Jocke Perssons grönsvarta gäng vinstlösa. I den förra omgången lyckades man inte ta poäng hemma mot Häcken, trots att göteborgarna åkte på en helt obegriplig utvisning i den första halvleken.

Till råga på allt är statusen i truppen prekär. Det finns en hel del skador, dessutom Sainte, Tranberg och Victor Karlsson avstängda. Således bör ett formstarkt och betydligt mer avslappnat Halmstad ses med fin chans i detta halländska derby. HBK har fått med sig tio poäng från de fem senaste fajterna, detta trots att Pelle & Manges gäng ställts mot Mjällby, Sirius, Malmö FF, Häcken och Hammarby under den här perioden.Speltips

Att marknaden håller detta som en öppen match känns skevt. Hela 2,59 på raka tvåan är iögonfallande högt. Spel: 2 @ 2,59

Tävling: Allsvenskan
Plats: Påskbergsvallen
Tid: 17:30

Manchester City - Inter: 1 @ 1,49


Manchester City kliver in som rättmätiga favoriter i Champions League-finalen. Under 2023 har De Bruyne, Haaland och gänget kört över allt, oavsett motstånd. I semifinalen mot Real Madrid var det aldrig något snack. Pep Guardiolas lag vann även FA-cupfinalen förra helgen och i Premier League har City som bekant varit en klass för sig.

Inter är absolut inte på samma nivå. Italienarna har torskat 12 av 38 Serie A-matcher vilket talar sitt tydliga språk. Det ska även sägas att Simone Inzaghis gäng haft en väldigt tacksam lottning i Champions League-slutspelet – Porto, Benfica och Milan. Nu när världens bästa lag står på andra sidan ser jag inte hur de blåsvarta ska räcka till.

Speltips
Trots historien och digniteten av matchen känns priser runt 1,50 på City generöst. Ställer man lagen mot varandra är britterna bättre på i princip varenda position.

Spel: 1 @ 1,49
Tävling: Champions League
Plats: Atatürk Olympic Stadium
Tid: 21:00TrippelnKalmar - Degerfors: 1 @ 1,60
Varberg - Halmstad: 2 @ 2,59
Manchester City - Inter: 1 @ 1,49

Totalt odds:
6,17

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

SUPERBOOST till Champions League

Man City Inter

Betway superboost: Man City - Inter 5.50x pengarna!

Champions League 8 juni 2023

LÖRDAG: Det har blivit dags för finalen av Champions League! Man City mot Inter i en gastkramande match. Båda lagen har imponerat under turneringen men vi har en solklar favorit i ... Läs mer