Speltips Dagens Trippel 12/6

Bild från Bildbyrån

Måndagstrippel

Formen är toppad inför den stundande landslagsveckan. Trippeln gick in i fredags och lördags, det var även ytterst nära att söndagens trerätters hittade hem. Ikväll är det Damallsvenskan samt två landskamper som står på menyn. Mot full pott!


Få trippeln ifylld och klar


Tyskland - Ukraina: Ukraina +1,5 @ 1,91


Det tyska landslaget har ett par extremt jobbiga år bakom sig. I Qatar-VM blev det återigen respass redan i gruppspelet, men trots detta är Hansi Flick kvar på bänken. Die Mannschaft gick även trögt i Nations League förra året där Kimmich och company endast vann en av sex matcher. Den här samlingen saknas tunga namn som bland annat Neuer, Gnabry, Müller, Süle och Reus.


Att det ska bli någon walk in the park mot Ukraina är långt ifrån givet. Trots kriget har det ukrainska landslaget kraftsamlat och gjort en hel del fina resultat. Även fast att de gulblå missade VM gick Ukraina ändå obesegrade från kvalgruppen som innehöll bland annat Frankrike. Varken Yaremchuk eller Zinchenko finns med här, men likväl tror jag att Ukraina kan göra match av detta.


Speltips

Att ett för dagen svagt Tyskland målas upp som så här pass stora favoriter i en träningslandskamp skriver jag inte under på. Ukraina +1,5 till 1,91 är ett givet inslag på trippeln.


 • Spel: Ukraina +1,5 @ 1,91
 • Tävling: Landskamp
 • Plats: Weserstadion
 • Tid: 18:00


IFK Norrköping - Kristianstads DFF: 2 @ 1,54


I Damallsvenskan har nykomlingen IFK Norrköping en riktigt tung period bakom sig. Tor-Arne Fredheims tjejer har torskat sju raka matcher – sex av dessa med uddamålet. My Cato har precis som i fjol levererat i offensiv riktning, men bortsett från henne har det sett väldigt skralt ut framåt.


Att den negativa trenden ska vända på Kristianstads DFF är långsökt. KDFF är ett toppgäng som stått upp bra i samtliga matcher så här långt. I den förra omgången var det ytterst nära att det blev poäng borta mot Häcken där göteborgskorna lyckades avgöra i den 94:e minuten. Kristianstad har skapat många målchanser i så gott som samtliga matcher och i Evelyne Viens (9 mål) har gästerna en av seriens bästa anfallare.


Speltips

Det ska vara viss nivåskillnad mellan lagen. Med sju raka nederlag i bagaget talar lite för att IFK Norrköping ska lyckas rubba ett starkt KDFF. Raka tvåan klickas till 1,54.


 • Spel: 2 @ 1,54
 • Tävling: Damallsvenskan
 • Plats: Platinumcars Arena
 • Tid: 19:00


Marocko - Kap Verde: Marocko -1,5 @ 2,12


I Rabat lär värdnationen få stort stöd från publiken. Marocko gjorde som bekant succé i Qatar-VM där marockanerna blev den första nationen från Afrika att nå semifinalerna. På vägen fram till semin besegrades nationer som Portugal, Spanien och Belgien.


Truppen succécoachen Walid Regragui har fått med sig till den här samlingen är så gott som ordinarie. Amrabat, Ziyech, Hakimi, Saiss, En-Nesyri och Mazraoui finns alla tillgängliga.


Att lilla Kap Verde ska få med sig något från Prince Moulay Abdellah Stadium känns osannolikt. Kap Verde är långt ifrån en av Afrikas starkaste fotbollsnationer (rankad 14 i Afrika). I mars hade öborna stora bekymmer i kvalmötet mot Eswatini som tillhör det absoluta bottenskiktet i Afrika.


Speltips

Position för position är Marocko klasser bättre och efter vad vi fick se i VM räknar jag med att Regraguis gäng kör över Kap Verde. Marocko -1,5 liras till 2,12.


 • Spel: Marocko -1,5 @ 2,12
 • Tävling: Landskamp
 • Plats: Prince Moulay Abdellah Stadium
 • Tid: 21:00


Trippeln


 1. Tyskland - Ukraina: Ukraina +1,5 @ 1,91
 2. IFK Norrköping - Kristianstads DFF: 2 @ 1,54
 3. Marocko - Kap Verde: Marocko -1,5 @ 2,12


Totalt odds: 6,23


Få trippeln ifylld och klar

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.