Speltips Dagens Trippel 12/8

Bild från Bildbyrån

Trippel till högt odds!

Utbudet går inte av för hackor den här fredagen. Ikväll stundar bland annat ligapremiären i La Liga. Min trippel utspelar sig dock i Norge, England och Frankrike. Bodö/Glimt, Watford och Nantes backas till drygt 11 gånger degen!


Speltipset finns att rygga här


Sarpsborg - Bodö/Glimt: Bodö -0,5 @ 1,68


Stefan Billborn och hans Sarpsborg är inne i en tung period i Eliteserien. Försvaret läcker för tillfället och på de sju senaste omgångarna har det blivit sex förluster. Truppen som sådan ser dock slagkraftig ut där bekantingar som Salétros, Junior Martinsson, Heintz, Tibbling och Molins bland annat tar plats. Salétros ska vara tillbaka i spel efter en match avstängning. Alla medel finns definitivt för att vända trenden men ikväll väntar tuffast tänkbara motstånd.


De regerande mästarna Bodö/Glimt har verkligen fått upp farten. Kjetil Knutsens mannar bombar fortfarande in mål, trots att nyckelspelare lämnar klubben fönster efter fönster. Erfarne Amahl Pellegrino toppar skytteligan med sina 15 pytsar och för tillfället ser Glimt snudd på ostoppbara ut. Bodö gjorde slarvsylta av både Linfield och Zalgiris i Champions League-kvalet och den senaste ligamatchen vann de gulsvarta med hela 7-0(!) mot Odds BK.


Speltips

Billborns offensiva fotboll bör passa maskinen Bodö som handen i handsken. Även fast Glimt inte alls har varit lika framgångsrika på resande fot ska de ändå ses med toppchans mot ett läckande Sarpsborg. Närmare 1,70 på Bodö -0,5 spelas.


 • Spel: Bodö/Glimt -0,5 @ 1,68
 • Tävling: Eliteserien
 • Plats: Sarpsborg Stadion
 • Tid: 19:00


Watford - Burnley: 1 @ 2,38


Två lag som åkte ur Premier League i fjol strålar nu samman i Championship. Båda lagen står på fyra av sex poäng efter två omgångar. Det får ses som ett fint facit, framförallt för Watford som ställts mot två förmodade topplag, West Brom och Sheffield United. Insatsen i hemmapremiären mot United var stabil men mot WBA släppte Watford till väldigt mycket chanser.


Burnley har likt Watford stått för en bättre och en sämre insats. Vincent Kompanys gäng var det sämre lag i 1-1-matchen senast mot Luton hemma på Turf Moor. Däremot var Burnley helt överlägsna i premiären borta mot Huddersfield, men allt för stora växlar tror jag inte man ska dra av premiären, Hudds ser nämligen väldigt svaga ut.


Speltips

Jag gillar mer vad jag sett av Watford. Burnleys seger mot Hudds tror jag som sagt inte man kan dra alltför stora växlar av. Därmed väljer jag att ta ställning i en troligtvis jämn match. Raka ettan till 2,38 lockar.


 • Spel: 1 @ 2,38
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Vicarage Road
 • Tid: 21:00


Nantes - Lille: 1 @ 2,85


Nantes stod för en okej premiär – 0-0 borta mot Angers där båda lagen skapade tillräckligt med målchanser för att göra mål. De så kallade kanariefåglarna har en skaplig trupp och bör likt i fjol kunna göra en fin säsong. Nantes slutade på den övre halvan förra säsongen och vann även Coupe de France vilket gör att Nantes kommer att ingå i Europa League-gruppspelet.


Lille slutade placeringen bakom Nantes förra säsongen. Så gott som samtliga nyckelspelare har lämnat klubben sedan ligaguldet 2020/21. Nyckelspelare som Onana, Celik, Botman, Yazici, Xeka, Yilmaz och Renato Sanches har lämnat den här sommaren. Detta är tunga tapp som en klubb som Lille inte bara kan ersätta hur som helst. Det blev en bekväm 4-1-seger i hemmapremiären men det ska sägas att det var mot nykomlingen Auxerre.


Speltips

Att Lille ställs ut som hyfsad tydliga favoriter på Stade de la Beaujoire känns skevt. LOSC har tappat mängder av betydande spelare medan Nantes är pålitliga i hemmaborgen. I fjol hade Nantes resultatraden 11-4-4 på hemmaplan. 2,85 på raka ettan är en kul högoddsare.


 • Spel: 1 @ 2,85
 • Tävling: Ligue 1
 • Plats: Stade de la Beaujoire

Tid: 21:00


Trippeln

 1. Sarpsborg - Bodö/Glimt: Bodö -0,5 @ 1,68
 2. Watford - Burnley: 1 @ 2,38
 3. Nantes - Lille: 1 @ 2,85

Totalt odds: 11,39


Speltipset finns att rygga här

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100