Speltips Dagens Trippel 13/6

Bild från Bildbyrån

Div 1 & Liga Profesional

Både Kristianstads DFF och Ukraina gjorde jobbet igår, men dessvärre lyckades inte VM-finalisten Marocko leva upp till förväntningarna. Ikväll riktas blickarna mot Division 1 Södra och argentinska Liga Profesional. 6,79 betalar trippeln. Mot full pott!


Få trippeln ifylld och klar!


Ahlafors - Trollhättan: Ahlafors (1) @ 2,50


Mak Lind och hans Trollhättan toppar Division 1 Södra efter elva omgångar. Anfallaren Alibek Aliev, som har spelat allsvensk boll för både Dalkurd och Varberg, leder skytteligan med sina elva fullträffar. Aliev och gänget har dock blivit nollade i två raka ligamatcher mot Lunds BK och Oddevold. Någon walk in the park lär det inte heller bli mot Ahlafors.


Ahlafors och Trollhättan möttes så sent som förra veckan i kvalet till Svenska Cupen, då på Edsborgs IP i Trollhättan. Mak Linds mannar vann då med 4-3, men segern satt långt inne. Ahlafors har som nykomlingar gett ett stabilt intryck i Division 1 Södra och känslan är att man ska kunna stå upp bättre här än vad oddsen indikerar.


Speltips

Jag köper som sagt inte att gästerna blir så här lågt prisade. Att Trollhättan fått med sig 27 poäng på endast 17 i expected points vittnar om att serieledarna överpresterat rätt rejält. Ahlafors (1) till 2,50 åker med på trippeln. Spelet är detsamma som +0,5/1X.


Spel: Ahlafors (1) @ 2,50

Tävling: Division 1 Södra

Plats: Svenska Stenhus Arena

Tid: 19:00


Defensa y Justicia - Belgrano: 1 @ 1,86


I den argentinska ligan ställs åttan mot sjuan på Estadio Norberto Tomaghello. Här kliver Defensa y Justicia in som rättmätiga favoriter.


Defensa har under de senaste månaderna gått riktigt starkt i både Liga Profesional och Copa Sudamericana. Blott en förlust har det blivit på de tolv senaste tävlingsmatcherna. Skadeläget ser ljust ut och på hemmaplan har man varit starka hela säsongen. Här har de gröngula resultatraden 4-4-2 i ligaspelet.


I grund och botten ska inte nykomlingen Belgrano vara lika starka. Córdoba-klubben kommer dessutom till spel i sämre slag här. De tre senaste bortamatcherna har de blåvita lämnat både poäng- och mållösa.


Speltips

Med bättre form, optimalt skadeläge och hemmaplansfördel ska Defensa ses som tämligen klara favoriter. 1,86 på raka ettan klickas.


Spel: 1 @ 1,86

Tävling: Liga Profesional

Plats: Estadio Norberto Tomaghello

Tid: 23:00


Gimnasia La Plata - Huracán: Under 2,5 mål @ 1,46


Någon målfest lär det inte bli på Estadio Juan Carmelo Zerillo. Gimnasia La Plata har gått mållösa från sina tre senaste matcher. Inkluderar man Copa Sudamericana har Gimnasia nio raka matcher som gått under 2,5 mål. Utöver Cristian Tarragona ser det väldigt tunt ut framåt.


Huracán är sannerligen inte heller något målglatt gäng. De vitröda har haft enorma problem med målskyttet under en längre tid och någon effekt av tränarbytet har inte gästerna fått. Sedan Sebastián Battaglia anställdes på tränarbänken har Huracán blivit nollade i fem av sex fajter.


Speltips

Varken Gimnasia eller Huracán verkar kunna göra mål för tillfället. Under 2,5 mål till 1,46 är därför en given ingrediens på trippeln.


Spel: Under 2,5 mål @ 1,46

Tävling: Liga Profesional

Plats: Estadio Juan Carmelo Zerillo

Tid: 01:30


Trippeln


  1. Ahlafors - Trollhättan: Ahlafors (1) @ 2,50
  2. Defensa y Justicia - Belgrano: 1 @ 1,86
  3. Gimnasia La Plata - Huracán: Under 2,5 mål @ 1,46

Totalt odds: 6,79Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.