Speltips Dagens Trippel 16/9

Triss i Premier League

Premier League är tillbaka på allvar denna lördag och det vore nästan synd att inte ha med världens bästa liga på trippeln. Sagt och gjort, från och med bästa sändningstid är det dags att jobba in en engelsk trestegsraket till över sex gånger stålarna. Häng med i texten för att se vilka lir det är!


Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel.


Manchester United - Brighton: Hemmaseger @ 2,23

Det är en underdrift att påstå att det stormar runt Manchester United. Erik ten Hag tvingas hantera fler problem vid sidan om planen än på densamma. 1-3 mot Arsenal var ingen rolig smäll innan uppehållet, men The Red Devils ska inte skämmas över insatsen. En annan dag hade värdarna fått med sig poäng från London och dessförinnan stod United för en mäktig vändning från 0-2 till 3-2 mot Nottingham.

På Old Trafford är Rashford, Fernandes och Höjlund med kamrater erkänt starka och trion kan mycket väl komma att fira stora triumfer mot Brighton. Framför allt med tanke på gästernas defensiv. Den ser inte alltför stabil ut och med De Zerbis offensivt lagda filosofi i bakhuvudet kommer gott om ytor att uppstå för tidigare nämnda lirare.

Brighton ska på inget sätt underskattas, men när tvåan smyger ner under tre gånger pengarna är det dags att agera. Den raka ettan har klivit upp så högt som 2,23 och det är definitivt värt ett klick.

Spel: Hemmaseger @ 2,23
Tävling: Premier League
Plats: Old Trafford
Tid: 16.00


West Ham - Manchester City: Manchester City över 1,5 mål @ 1,51

West Ham har haft en magisk inledning på säsongen. Bara två poäng upp till Manchester City är väldigt starka papper från David Moyes och company. På sin väg dit har The Hammers bland annat besegrat Chelsea och Brighton med övertygande siffror. Åtminstone i resultatkolumnen. Sett till underliggande siffror är dock en motreaktion att vänta för Ward-Prowse och dennes kompanjoner.

West Ham har gjort mål på nästan samtliga chanser som skapats. Mot de regerande mästarna kommer värdarna inte att tillåtas samma ytor. Pep Guardiola är tillbaka på tränarbänken efter operation och spanjoren lämnar sällan något åt slumpen. Lyckas City freda sig mot kontringar och fasta situationer är mycket vunnet. Ett lågt sittande West Ham kan dessutom få stora problem med bland annat Haaland.

Norrmannens närvaro i boxen får vilken försvarare som helst att darra i knäskålarna. Yrväder som Foden och Doku kan dessutom luckra upp muren på egen hand. City över 1,5 mål är nära förestående och spelas till 1,51.

Spel: Manchester City över 1,5 mål @ 1,51
Tävling: Premier League
Plats: London Stadium
Tid: 16.00

Aston Villa - Crystal Palace: Över 2,5 mål @ 1,85

Godkänd är inledningen för både Aston Villa och Crystal Palace. Unai Emerys adepter har dock torskat stort mot både Newcastle och Liverpool där spanjorens kriminellt högt stående backlinje blivit synad så det stått härliga till. Även om hemmaplan är en fördel mot Crystal Palace kan “Örnarna” från London se till att Martínez får kröka rygg även denna lördagseftermiddag.

Livet efter Wilfried Zaha spåddes bli tufft för Hodgsons mannar, men hittills har de rödblå klarat sig väldigt väl utan ivorianen. Eze har växt ut som en lirare av högsta Premier League-snitt och med underskattade medhjälpare som Ayew och Édouard samt ett väldigt skickligt mittfält med firma Doucouré/Lerma finns goda förutsättningar hos grabbarna från södra London.

Förvånande skulle det inte vara om Palace sårar Aston Villa. Med det sagt kan även Watkins och Diaby se till att gästerna inte lyckas hålla nollan. Över 2,5 mål liras i en förmodat böljande matchbild.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,85
Tävling: Premier League
Plats: Villa Park
Tid: 16.00

Trippeln

Manchester United - Brighton: Hemmaseger @ 2,23
West Ham - Manchester City: Manchester City över 1,5 mål @ 1,51
Aston Villa - Crystal Palace: Över 2,5 mål @ 1,85

💰 Totalt odds: 6,25

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.