Speltips Dagens Trippel 20/11

Bild från Bildbyrån

Plushandikappets afton

Måndagen erbjuder en drös EM-kvalmatcher där fokus riktas mot inte mindre än tre pluslinor. Färöarna, Moldavien och Nordmakedonien står alla inför tuffa uppgifter, men i detta stadiet av EM-kvalet vill ingen av de större nationerna slösa på krafterna. Nu kör vi!


Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel Sport & Casino

Albanien - Färöarna: Färöarna (2) @ 1,98

Albaniens EM-biljett är klappad och klar. Sylvinho har lyft värdnationen till nya höjder sedan brassen tog över som förbundskapten och det ska bli väldigt spännande att följa albanerna i Tyskland nästa sommar. Det är dock ett tag dit och med bristfällig motivation inför mötet med Färöarna finns en uppenbar – väldigt uppenbar – risk att Albanien slår av på takten samtidigt som Sylvinho roterar.

Färöarna har i sin tur inte rosat marknaden i EM-kvalet, men Håkan Ericson sätter åtminstone stor vikt vid att avsluta snyggt. Blott en pinne är en klen skörd som öborna och deras svenska förbundskapten gärna förbättrar innan kvalet tar slut. Att ta en pinne i Tirana kan bli svårt, men Färöarna bör åtminstone kunna se till att en eventuell förlust inte blir alltför stor.

Ett omotiverat Albanien täcker inte vilken djup handikapplina som helst och här gillas Färöarna (2) – detsamma som +1,5 – skarpt. 1,98 är klickat.

Spel: Färöarna (2) @ 1,98
Tävling: EM-kval
Plats: Air Albania Stadium
Tid: 20.45


Tjeckien - Moldavien: Moldavien (2) @ 2,11

Tjeckien fick med sig 1-1 från den på förhand jobbiga trippen till Polen och står således med mer än ett ben i Tyskland nästa sommar. Silhavýs disciplinerade manskap skötte uppgiften med bravur, men när Coufal, Brabec och Kuchta bestämde sig för ett nattklubbsbesök för att fira en poäng blev de per omgående hemskickade av förbundskaptenen. Trion är således avbräck inför mötet med Moldavien.

Sedan tidigare saknas även Schick och Moldavien tackar onekligen för all hjälp de kan få. Gästerna har fortfarande chans att nå EM, men då måste det bli seger på Andruv Stadion denna måndag. Med tanke på gästernas succéartade EM-kval är ingenting omöjligt och Moldavien kommer absolut inte att känna sig slagna på förhand inför matchstart.

Att vinna blir givetvis tufft, men återigen anses handikapplinan på favoriten alldeles för djup för att inte blicka mot underdogen. Moldavien (2) – detsamma som +1,5 – är ett spännande spel till över dubbel deg.

Spel: Moldavien (2) @ 2,11
Tävling: EM-kval
Plats: Andruv Stadion
Tid: 20.45


Nordmakedonien - England: Nordmakedonien (+3) @ 1,58

England står för en blygsam insats mot Malta där Gareth Southgates adepter faktiskt inte brydde sig om att komma upp i någon vidare nivå. 2-0 och drygt 1,0 xG är verkligen inga siffror som imponerar och det finns goda skäl att tro på ytterligare en tillbakadragen prestation när The Three Lions reser till Skopje. Nordmakedonien körs nämligen inte över hur som helst.

Framför allt inte av ett England med bristfällig motivation och en förmodat roterad startelva. Nordmakedonien hade 2-3 mot Italien men fick till slut ge sig med 2-5 i en historia där de rödgula behövde vinna. Så är inte fallet denna måndag och framför sin publik i Skopje lär värdarna agera betydligt mer disciplinerat än vad de gjorde mot Luciano Spallettis italienska lirare.

Den vågade kan absolut gå snävare på handikapplinan till vänster, men vi nöjer oss med Nordmakedonien (3) – detsamma som +2,5. Detta vinner inte England med fler än två bollar.


Spel: Nordmakedonien (3) @ 1,58
Tävling: EM-kval
Plats: Tose Proeski National Arena
Tid: 20.45


Trippeln

Albanien - Färöarna: Färöarna (2) @ 1,98
Tjeckien - Moldavien: Moldavien (2) @ 2,11
Nordmakedonien - England: Nordmakedonien (+3) @ 1,58

Totalt odds: 6,63

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.