Speltips Dagens Trippel 23/1

Bild från Bildbyrån

Serie A & Premier League

Två Serie A-matcher och ett Londonderby från Premier League förgyller veckans första trippel. I det italienska finrummet backas tabelljumbon samt mästarna från 2021. Därefter jobbas målplingen i Londonderbyt. Dryga sex gånger smeten betalar denna trerätters!


Få trippeln ifylld och klar!

Köp en andel till matcherna här


Bologna - Cremonese: Cremonese +0,5 @ 1,95


Bologna ställs mot jumbon Cremonese i ett rätt otacksamt läge. Coach Thiago Motta har fortsatt ett jobbigt skadeläge. Bonifazi, De Silvestri, Sansone och bästa målskytten Arnautovic saknas på grund av skador, troligen också erfarne Gary Medel. Bologna har stått för ett par okej insatser efter uppehållet, trots detta har det ändå blivit tre förluster på fyra matcher.


Det är mer vind i seglen hos Cremonese som otroligt nog slog ut Napoli i Coppa Italia förra veckan. Stor matchhjälte blev talangen Felix Afena-Gyan. I ligaspelet är Cremonas stolthet fortsatt vinst lösa, med det sagt har ändå tabelljumbon bitvis varit svåra att bryta ner. Anders Limpars gamla gäng har snott poäng av topplag som Atalanta och Milan och kryssat 7 av 18 ligamatcher.


Speltips

Med en rad jobbiga avbräck och något tveksam form är känslan att Bologna ställs ut som lite väl klara favoriter hemma på Dall’Ara. Jag gillar bortasidan och lirar Cremonese +0,5 till 1,95.


 • Spel: Cremonese +0,5 @ 1,95
 • Tävling: Serie A
 • Plats: Stadio Renato Dall’Ara
 • Tid: 18:30


Inter - Empoli: Inter -1,5 @ 1,85


Mästarna från 2021 hade en stökig höst men efter uppehållet har Inter sett riktigt fina ut. Nerazzurri inledde det nya året med en hemmaseger mot suveränen Napoli och förra veckan krossades rivalen Milan i Supercupen med hela 3-0. Utöver skadan på Brozovic ser statusen i truppen ljus ut.


Mycket talar såklart för att gästerna från Toscana får det tufft i Milano. Faktum är att Empoli förlorat de tio senaste bortamatcherna mot Inter. Paolo Zanettis kumpaner har gjort det bra efter förutsättningarna och sedan årsskiftet är Empoli obesegrade. Dock har Toscana-laget svaga underliggande siffror och på resande tass har gästerna bara vunnit en av nio ligamatcher. Lägg därtill skador på Grassi, Ismajli, Destro samt en avstängning på Razvan Marin.


Speltips

Det råder i grunden tydlig klasskillnad mellan lagen och här räknar jag med att det blir one way traffic. 1.85 på att Inter vinner detta med minst två kulor är taget.


 • Spel: Inter -1,5 @ 1,85
 • Tävling: Serie A
 • Plats: Stadio Giuseppe Meazza
 • Tid: 20:45


Fulham - Tottenham: Över 2,5 mål @ 1,67


Vi avslutar med Londonderbyt på Craven Cottage. Här bör vi kunna få se en del mål.


16 av Fulhams 20 ligamatcher har gått över 2,5 mål. Med Palhinha, nyförvärvet Willian samt målsprutan Mitrovic har Marco Silva en slagkraftig offensiv. Efter 20 omgångar har The Cottagers gjort lika många mål som bland annat Man United. Bakåt känns dock Silvas mannar slaskiga och faktum är att Fulham har högst expected goals against i hela serien – Fulham släpper alltså generellt sett till väldigt mycket chanser.


Offensiva kvalitéer finns det också hos Antonio Contes kontringsstarka Spurs. Kane och Kulusevski håller som bekant toppklass, dessutom finns det sparkapital hos Heung min-Son som stundtals inte alls gått att känna igen denna säsong. Trots att inte Son motsvarat förväntningarna har Tottenham varit vassa framåt och faktum är att det endast är Manchester City som har högre målsnitt än Spurs i Premier League.


Speltips

Nio av Fulhams tio ligamatcher har gått över 2,5 mål och i det här derbyt talar det mesta för en ny målrik kamp. Alla offensiva kuggar finns tillgängliga i båda lagen. Närmare 1,70 på minst tre fullträffar i matchen blir mitt sista bidrag.


 • Spel: Över 2,5 mål @ 1,67
 • Tävling: Premier League
 • Plats: Craven Cottage
 • Tid: 21:00


Trippeln


 1. Bologna - Cremonese: Cremonese +0,5 @ 1,95
 2. Inter - Empoli: Inter -1,5 @ 1,85
 3. Fulham - Tottenham: Över 2,5 mål @ 1,67


Totalt odds: 6,02

Få trippeln ifylld och klar!

Köp en andel till matcherna härNotera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.