Speltips Dagens Trippel 24/6

Bild från Bildbyrån

U21-EM

U21-EM är i full rullning i Georgien och Rumänien. Under lördagen drar den andra omgången av gruppspelet igång. Båda värdnationerna ska upp i ringen, så även ett stjärnspäckat Spanien som ställs mot Kroatien. Här kommer mina spelförslag!


Få trippeln ifylld och klar!


Rumänien U21 - Ukraina U21: Rumänien +0,5 @ 1,81


Rumänien hade inte mycket att sätta emot huvudfavoriten Spanien i den första omgången. Det blev en tydligt 0-3-förlust framför drygt 20 000 åskådare i Bukarest. Det förväntas också bli ett stort stöd från publiken i den andra omgången mot Ukraina. Här ska Rumänien ha betydligt större chanser att ta poäng.


Hos Ukraina finns Chelseas Mykhailo Mudryk, men utöver honom huserar i stort hela truppen i den inhemska ligan som av förklarliga skäl inte håller lika hög nivå längre. Ukraina lyckades besegra Kroatien i premiären med 2-0, men sett till matchbilden hade inte alls kroaterna varit oförtjänta av poäng.


Speltips

Känslan är att marknaden dragit lite väl stora växlar av resultaten från den första omgången. Att ett tämligen mediokert Ukraina ställs ut som klara favoriter i Bukarest ställer jag mig frågande till. Rumänien +0,5 till 1,81 gillas.


Spel: Rumänien +0,5 @ 1,81

Tävling: U21-EM

Plats: Steaua Stadium

Tid: 18:00


Georgien U21 - Belgien U21: Georgien +0,5 @ 2,34


Den andra värdnationen Georgien fick en smakstart på mästerskapet hemma i Tbilisi. Det blev en 2-0-seger mot Portugal i den första omgången där Lech Poznan-spelaren Georgiy Tsitaishvili visade hög klass. Tuffare kommer det troligtvis att bli mot Belgien, men detta tror jag blir jämnare än vad oddsen pekar på.


Belgien är inte speciellt stjärnspäckat. Lagets stora stjärnor är Lois Openda och Charles De Ketelaere. Den sistnämnda har dock haft en helt bedrövlig säsong i Milan. Belgarna gjorde en okej insats i premiären mot Nederländerna som slutade mållöst, men inte mycket mer.


Speltips

Att Belgien bara ska kliva ut och köra över Georgien känns föga troligt. Georgien +0,5 till hela 2,34 hemma i Tbilisi är ett givet klick på trippeln.


Spel: Georgien +0,5 @ 2,34

Tävling: U21-EM

Plats: Boris Paitjadze-stadion

Tid: 18:00


Spanien U21 - Kroatien U21: 1 @ 1,44


Huvudfavoriten Spanien kommer att bli svåra att stoppa. Laget är oerhört stjärnspäckat och bollskickligt, något som blev tydligt i premiären mot Rumänien (3-0) där spanjorerna dominerade från start till mål. I truppen finns det en rad etablerade La Liga-spelare, så även Manchester City-spelaren Sergio Gomez som gjorde både mål och assist mot Rumänien.


Att Kroatien ska räcka till mot den här typen av motstånd är långsökt. Grabbarna från Balkan har ingen trupp som direkt osar klass och insatsen mot Ukraina (0-2) i den första omgången lämnade en hel del i övrigt att önska.


Speltips

Precis som i premiären räknar jag med att det blir spansk dominans från start till mål. Ettan bankas in till 1,44 i Bukarest.


Spel: 1 @ 1,44

Tävling: U21-EM

Plats: Superbet Arena - Giulești Stadium

Tid: 20:45


Trippeln


  1. Rumänien U21 - Ukraina U21: Rumänien +0,5 @ 1,81
  2. Georgien U21 - Belgien U21: Georgien +0,5 @ 2,34
  3. Spanien U21 - Kroatien U21: 1 @ 1,44


Totalt odds: 6,09Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.