Speltips Dagens Trippel 25/6

Bild från Bildbyrån

U21-EM

Grupp C och Grupp D i U21-EM står i blickfånget under söndagen. Italien, Tyskland, Frankrike och inte minst England är fyra tydliga favoriter. Undertecknad håller både italienarna och engelsmännen i handen. Sist ut är ett målspel från Cluj-Napoca. Mot full pott!


Få trippeln ifylld och klar!


England U21 - Israel U21: England -1,5 @ 1,94


England har fått med sig en väldigt slagkraftig trupp till U21-EM. Gordon, Smith-Rowe, Ramsey, Palmer, Jones och Elliot är alla etablerade Premier League-spelare. I 2-0-segern mot Tjeckien var det Ramsey och Smith-Rowe som nätade.


Israel ska vid normala fall inte vara något hinder. Visserligen tog de blåvita poäng mot Tyskland (1-1) i den första omgången, men det var ett rejält rån sett till matchbilden. Tyskarna skapade mängder av målchanser och brände bland annat två straffar. Här saknas Basaksehir-mittfältaren Eden Kartsev som är avstängd.


Speltips

Klassblandning är att vänta. Detta bör England kunna vinna med viss marginal. England -1,5 till 1,94 blir mitt första bidrag.


Spel: England -1,5 @ 1,94

Tävling: U21-EM

Plats: Ramaz Shengelias Sakhelobis Stadioni

Tid: 18:00


Schweiz U21 - Italien U21: 2 @ 1,94


Schweiz vann måstematchen mot Norge i den första omgången där Kastriot Imeri klev fram och gjorde både mål och assist. För att schweizarna ska nå slutspelet kommer det dock alltjämt att krävas någonting alldeles extra. På pappret ser tveklöst Frankrike och Italien ut som Grupp D:s starkaste kort.


Italien föll mot Frankrike i den första omgången med 1-2, trots att italienarna stod för en fin insats. I truppen finns det en rad profilerade Serie A-spelare, såsom Rovella och kaptenen Tonali. Den sistnämnda har varit en av Milans bästa spelare den här säsongen och mittfältaren uppges nu vara klar för en flytt till Newcastle.


Speltips

Jag tycker Italien ser klart starkare ut och det tror jag kommer att visa sig i Rumänien. Raka tvåan klickas till 1,94.


Spel: 2 @ 1,94

Tävling: U21-EM

Plats: Cluj Arena

Tid: 18:00


Norge U21 - Frankrike U21: Över 2,5 mål @ 1,69


Läget är prekärt för Norge som torskade med 1-2 mot Schweiz i den första omgången. Nu kommer baggarna att behöva ta poäng av både Frankrike och Italien för att ha chansen att nå slutspelet. Bakåt ser det r��tt tunt ut men i offensiven finns det flera talangfulla spelare, såsom Erik Botheim som till vardags spelare i Serie A.


Position för position är Frankrike flera nummer större. Adli, Thuram, Kalulu och Rennes målkung Amine Gouiri håller alla toppklass. Här saknas dock Sevilla-försvararen Loic Bade som blev utvisad i 2-1-segern mot Italien.


Speltips

Detta bör bli målrikt. Har Frankrike en bra dag kan man absolut lösa över 2,5 mål på egen hand. Samtidigt finns det en hel del offensiva kvalitéer hos Norge som gick över 2,5 mål i 9 av 10 matcher i EM-kvalet. 1,69 på att det blir minst tre pytsar är taget.


Spel: Över 2,5 mål @ 1,69

Tävling: U21-EM

Plats: Stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Tid: 20:45


Trippeln


  1. England U21 - Israel U21: England -1,5 @ 1,94
  2. Schweiz U21 - Italien U21: 2 @ 1,94
  3. Norge U21 - Frankrike U21: Över 2,5 mål @ 1,69


Totalt odds: 6,34Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.