Speltips: Dagens Trippel 27/6 27/6 "Svensk fotboll för hela slanten"
Speltips Dagens Trippel 27/6

Bild från Bildbyrån

Svensk fotboll för hela slanten

Väldigt skön fotbollsdag i värmeböljan att vänta. Brommapojkarnas äventyr tillbaka på Superettan-scenen har varit jättebra hittills men Öster ska klassas som en nivå upp och till fint odds på lilla handicapet i österled är det bara banka på. Elfsborg är megastora favoriter mot Varberg vilket inte känns helt okej. Bra läge för en Jocke Persson-skräll i textilstaden. Avslutningsvis är det ett enkelriktat derby som ska skådas i Skåne. Vamos!

Trippeln finns att rygga här

Spelstopp: 18:59

BP - Östers IF: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56

Brommapojkarnas magnifika spel på hemmaplan har lagt grunden för de rödsvartas framgångar i Superettan under våren. Nykomlingen från huvudstaden har 4-1-0 och 13 inspelade pinnar hemmavid. Däribland segrar och poäng mot Trelleborg och pop-laget Skövde.

Måndagen blir dock värdarnas tuffaste motstånd på den egna plastmattan. Öster har ett robust lagbygge som är format för att vinna serien eller åtminstone nypa en av tre platser i toppen. Växjö-klubben har också ett spel utanför sin egna arena av magnifikt slag. Fyra av fem resor har slutat med klang och jubel på bussturen hem och gubbar som Westermark, Bergmark-Wiberg och Rodic bär de rödklädda smålänningarna.

Sett till spelare för spelare är det inget snack. Öster är minst en nivå upp och det enda som egentligen drar oss från att banka på med den raka tvåan är underlaget (plast) samt Brommapojkarnas fina trend på Grimsta. Handicap-spelet till höger är kanon däremot.

Spel: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56

Tävling: Superettan

Plats: Grimsta IP

Tid: 19:00

TV: Discovery +


Elfsborg - Varberg: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31

Från Superettan till Allsvenskan. Elfsborg och Varberg är tillbaka från ledigheten och nu är det dags att gå upp i duell på plastmattan i textilstaden. Värdklubben har spelmässigt varit jättetrevliga att titta på men poängmässigt har utfallet på sin höjd blivit godkänt. Olsson, Frick, Okkels med många flera i den gulsvarta dräkten kan rulla väldigt mycket boll men sabba otroligt mycket chanser där xG:n i många fall inte klarar av att omsättas i mål.

Varberg är ett smart spelade sällskap som under Jocke Perssons styre trollat med sin elva. Hallänningarna har med små medel lyckats hålla sig kvar de senaste säsongerna och gästerna är bara fyra poäng bakom IFE i tabellen. Kollar vi dessutom bakåt på de fyra matchernas som lagen lirat mot varandra sedan Boisarna tog steget upp så har Elfsborg bara vunnit en av dessa.

Vi gillar skarpt det höga oddset på trevägs-handicapet till höger. Över 3,30 i odds på att besökarna trollar till sig en pinne på Borås Arena är både spännande och inte det minsta osannolikt.

Spel: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31

Tävling: Allsvenskan

Plats: Borås Arena

Tid: 19:00

TV: Discovery +


Malmö FF - Helsingborgs IF: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Sist men inte minst stänger vi trippeln med en riktigt höjdare i Skåne. Uppehållet gjorde Malmö gott. Ett tidigare hårt sargat MFF är nu bara Nalic och Lewicki från att vara kompletta även om Christiansen kanske inte är spelbar för 90 minuter på Stadion. Då Di blåe kliver in i ett minst sagt tufft spelschema med både allsvenska kamper samt ett Champions League-kval är en bred trupp givetvis väldigt välkommet.

Helsingborg å sin sida gjorde ingen bra vårsäsong. Nykomlingen vann få matcher och sladdar rejält i tabellen. Lennartsson entledigades och det var kanske på tiden. Nu gäller det för HIF att forma om, spela smart och börja nypa poäng. Pinnar som framförallt ska skördas mot lagen på nedre halvan. Matchen borta mot Malmö blir givetvis en alldeles för tuff uppgift. Värdarna är svårspelade hemma och kommer inte ge de rödblåa skuggan av en chans.

Vi traskar i mål med ett något mer tilltaget handicap. Malmö vinner detta med två möjligen tre bollar och -1,5-linan till nära dubbeldeg är ett finfint avslut.

Spel: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Tävling: Allsvenskan

Plats: Eleda Stadion

Tid: 19:00

TV: Discovery +

Trippeln

  • BP - Östers IF: Östers IF +1 (trevägs-handicap) @ 1,56
  • Elfsborg - Varberg: Varberg +1 (trevägs-handicap) @ 3,31
  • Malmö FF - Helsingborgs IF: Malmö FF -1,5 @ 1,80

Totalt odds: 9,29

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
14 aug.
15:00
Nottingham - West Ham
Premier League
Spel: Nottingham. Pengarna tillbaka vid oavgjort.
 
14 aug.
15:00
Djurgårdens IF - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: Båda lagen gör mål
 
14 aug.
15:00
AIK - IFK Värnamo
Allsvenskan
Spel: Värnamo +1 asian hcp
 
14 aug.
15:30
Mainz - Union Berlin
Bundesliga
Spel: Dominik Kohr får kort
 
14 aug.
17:30
Chelsea - Tottenham
Premier League
Spel: Tottenham över 4,5 hörnor
 
15 aug.
06:00
Marlon Vera - Dominck Cruz
UFC
Spel: Dominick Cruz vinner
 
15 aug.
18:30
Hellas Verona - Napoli
Serie A
Spel: Verona +0.5
 
16 aug.
01:00
JVM Ishockey
Hockey-VM
Spel: Team Canada vinner
 
13 apr.
01:00
Vinnare av Pacific Division
NHL
Spel: Edmonton Oilers
 
6 maj
16:00
The Championship - Långtidsspel
Championship
Spel: Sunderland Top 12 finish
 
19 maj
20:00
Girona att åka ur La Liga 2022/2023
La Liga
Spel: Girona att åka ur
 
20 maj
20:00
Serie A - Långtidsspel
Serie A
Spel: Lecce ramlar ur Serie A
 
28 maj
16:00
Slår flest målgivande passningar i Premier League - Harry Kane
Premier League
Spel: Harry Kane slår flest målgivande passningar i Premier League - Ja
 
28 maj
16:00
Brentford att bli nedflyttade - Långtidsspel
Premier League
Spel: Brentford att bli nedflyttade - Ja
 
31 maj
16:00
Bundesliga - Skytteligavinnare
Bundesliga
Spel: Patrik Schick gör flest mål i Bundesliga - Ja
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Presentation Demjan - Ny spelläggare hos Bettingstugan!

12 augusti 2022

Dennis "Demjan" Larsson är klar för Bettingstugans ombudsspel. Detta efter att ha briljerat med egna rader samt andelsspel åt ett annat ombud. Läs hans tankar kring spel och hur ... Läs mer

Veckans bästa spel i Division 2 signerat Erik!

12 augusti 2022

Erik Johansson - som är verksam i Friska Viljor HC - fortsätter att leverera veckans tankar kring spel i Division 2. Han bjuder på speltips och välinitierade kommentarer i ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Bottenstriden

La Liga 11 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av bottenstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar La Liga 2022/2023 - Toppstriden

La Liga 10 augusti 2022

La Liga startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli rafflande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av samtliga ... Läs mer

Bettingstugan tippar Serie A 2022/2023 - Toppstriden

Serie A 8 augusti 2022

Serie A startar i mitten av augusti och det är en liga som kommer bli riktigt spännande att följa. Här följer en genomgång av toppstriden i ligan med speltips och analyser av ... Läs mer