Speltips Dagens Trippel 29/6

Bild från Bildbyrån

Fullt fokus på MLS-fotbollen

På med kaffet och ta fram nattmackan. Tre fina MLS-matcher står till förfogande under natten mot torsdag och vi drar igång med en riktigt skön tillställning från Toronto. I Chicago underskattas något märkligt Philadelphia Union och i Los Angeles kommer två offensivt skickliga lag pressa in ett par påsar. Trippeln landar strax norr om sex gånger stålarna. Nu kör vi!

Klicka här för att få trippeln ifylld och klar!

Toronto FC - Columbus Crew: Hemmaseger @ 2,54

Toronto vann MLS 2017 men har därefter inte lyckats upprepa bedriften. Värdarna från Kanada sitter ändå inne på en trupp byggd för ett slutspel och med Lorenzo Insigne in i laget får TFC en världsstjärna som absolut kan lyfta sitt nya lag till höjder fansen de senaste åren bara drömt om. Dessvärre är den tidigare Napoli-spelaren inte spelbar förrän nionde juli men 31-åringens blotta närvaro runt klubben bör ge laget ett lyft.

Enormt avbräck!

Columbus vann borta mot Atlanta i slutet av maj men i övrigt har den senaste tiden varit sådär. “The Crew” har varit utan armenien Lucas Zelarayán ett par matcher under sommaren och playmakern ser fortsatt ut att kunna missa spel. Ett enormt avbräck om så är fallet.

På det hela taget är oddset över 2,50 på den raka ettan väldigt fint tilltaget. Bara New York City och Charlotte har vunnit fler antal hemmamatcher i den östra konferensen och Columbus enda trea på resande tass i år har kommit mot nyss nämnda Atlanta. Toronto rak är ett bra spel helt enkelt.

 • Spel: Hemmaseger @ 2,54
 • Tävling: MLS
 • Plats:
 • Tid: 01:38
 • TV: C More, Svenska Spel Stream

Chicago Fire - Philadelphia Union: Philadelphia +0,5 @ 1,60

Philadelphia Union har ett småkul fotbollslag att ställa ut på diverse mattor i Nordamerika. Gästerna har en otroligt kompetent keeper i Andre Blake, en norsk superback i Jakob Glesnes, som av någon märklig anledning inte spelar landslagsboll för Baggarna, samt stabila strikers i form av Burke, Uhre och Carranza.

Chicago Fire har bara vunnit tre matcher hittills. Värdklubben är därmed ett av lagen som befinner sig en bit från slutspel och inför denna batalj saknas Xherdan Shaqiri. Ett galet tungt tapp och i övrigt finns också ytterligare ett par spelare, bland annat är defensiva pjäser som Pineda och Omsberg med stor sannolikhet borta på grund av skador.

Även om Fire har helt okej tryck i grejerna hemmavid är det en pluslina på resande tass som är klart mest intressant och dessutom väldigt väl tilltagen från spelbolagen. Att Philly vinner eller löser ett kryss på Soldier Field till 1,60 i odds är jättebra och ett givet spel.

 • Spel: Philadelphia Union +0,5 @ 1,60
 • Tävling: MLS
 • Plats: Soldier Field
 • Tid: 02:00
 • TV: C More, Svenska Spel Stream


LA Galaxy - Minnesota United: Båda lagen gör mål @ 1,57

Det har varit gladfotboll som gäller när det kommer till Los Angeles Galaxy den senaste tiden. Västkust-klubben har på de senaste fyra hemmamatcherna varit inblandat i totalt 14 mål, ett snitt om 3,5 mål per match. För Galaxys del är det stjärnor som Chicharito och Joveljic som sett finast ut och är farliga i sina kombinationer i fronten.

Minnesota är inte heller oävna. United har målat i sju av de åtta senaste i alla tävlingar och målmässigt kan finländaren Robin Lod mycket väl gå mot en av sina bästa säsonger någonsin. De två senaste matcherna mellan klubbarna har slutat oavgjort med totalt åtta mål gjorda och känslan är som ni säkert räknat ut att vi tror på en ny väl tilltagen match när det kommer till mål.

Svenska Spel ger oss nästan 1,60 i odds på BLGM-spelet på Dignity Health Sports Park och det är tillräckligt bra för att vi ska nöja oss och stänga nattens trippel.

 • Spel: Båda lagen gör mål @ 1,57
 • Tävling: MLS
 • Plats: Dignity Health Sports Park
 • Tid: 04:30
 • TV: C More, Svenska Spel Stream

Trippeln

 1. Toronto FC - Columbus Crew: Hemmaseger @ 2,54
 2. Chicago Fire - Philadelphia Union: Philadelphia +0,5 @ 1,60
 3. LA Galaxy - Minnesota United: Båda lagen gör mål @ 1,57


Totalt odds: 6,38


Klicka här för att få trippeln ifylld och klar!


Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100