Speltips Dagens Trippel 30/11

Bild från Bildbyrån

VM-trippel

Den sista omgången av gruppspelet i VM är i full rullning. Under onsdagskvällen är det fullt fokus på Grupp C där både Mexiko och Argentina är piskade att vinna. Jag räknar med argentinsk dominans mot Polen samt en chansrik tillställning mellan Saudi och Mexiko.

Speltipset finns att rygga här

Saudiarabien - Mexiko: Över 2,5 mål @ 1,87

Mexiko står på en pinne efter två omgångar och är således piskade att vinna. Skulle Argentina göra jobbet mot Polen, vilket är sannolikt, behöver även Saudiarabien tre poäng för att avancera från gruppen. Då ett kryss troligtvis inte kommer att gynna någon part räknar jag med att detta blir en chansrik och förhoppningsvis målrik historia.

Mexiko har förvisso blivit nollade i båda matcherna och också sett rätt kalla ut framåt. Dock finns det gott om kvalitet i laget. Ett lag som Saudiarabien ska mexarna definitivt kunna såra. Saudi har lirat med en härlig energi, haft ett stort publikstöd och varit fina framåt i båda matcherna, dock har det sett ihåligt ut bakåt. Araberna var väl så bra som Polen i 0-2-förlusten där Saudi bland annat brände en straff och noterades för 2,66 i xG.

Jag räknar med att Saudiarabien kommer att fortsätta spela en energifylld och offensiv fotboll – troligtvis måste som sagt även Saudi gå för seger. Med dessa underlag känns över 2,5 mål till 1,87 riktigt bra.

Spel: Över 2,5 mål @ 1,87

Tävling: Fotbolls-VM

Plats: Qatar

Tid: 20:00


Polen - Argentina: Argentina -0,5 @ 1,50

Polen toppar otroligt nog gruppen inför den sista omgången, trots att det absolut går att argumentera för att européerna har sett blekast ut i gruppen. De rödvita kändes sämre än Mexiko (0-0) i premiären samtidigt som 2-0-segern mot Saudiarabien knappast speglade matchbilden.

Mot Argentina tror jag mycket väl att Polen kan bli genomskådade. De blåvita sydamerikanerna var det bättre laget i premiären mot Saudi (1-2) där Messi & Co hade goda möjligheter att utöka ledningen till både 2- och 3-0. Bakåt blev man väldigt hårt straffade – araberna gjorde mål på deras i stort sett två enda chanser. Men i den andra omgången lyckades sydamerikanerna ta sig i kragen och vinna med 2-0. Således har ändå Argentina allt i deras egna händer inför den avslutande omgången.

Jag räknar med argentinsk dominans och gillar oddset på favoriten. Argentina -0,5 runt 1,50 är taget.

Spel: Argentina -0,5 @ 1,50

Tävling: Fotbolls-VM

Plats: Qatar

Tid: 20:00


Kroatien - Belgien: 1 @ 2,71

Jag har gått emot Belgien i båda deras matcher och väljer att göra det återigen. Så här långt har The Red Devils tveklöst varit en av mästerskapets största besvikelser. 1-0-vinsten mot Kanada var ett av turneringens rån och den senaste förlusten mot Marocko (0-2) var en ny riktigt svag insats. För att Belgien ska lyckas ta sig vidare så måste Kroatien besegras, så länge Marocko inte torskar mot kanadickerna.

Kroatien toppar gruppen inför den sista omgången på fyra poäng. Trots att silvermedaljörerna från 2018 inte har ett lika slagkraftigt landslag som för ett par år sedan håller ändå mittfältet fortfarande toppklass med Brozovic, Kovacic och Modric. Något som blev tydligt i 4-1-segern mot Kanada.

I skrivande stund är det jämna odds mellan dessa kombattanter vilket jag ställer mig frågande till. Kroatien har presterat klart bättre så här långt och här anser jag att Balkan Boys ska vara favoriter. Jag hugger raka ettan till 2,71 som är marknadshögst.

Spel: 1 @ 2,71

Tävling: Fotbolls-VM

Plats: Qatar

Tid: 16:00 (torsdag)

Trippeln

  • Saudiarabien - Mexiko: Över 2,5 mål @ 1,87
  • Polen - Argentina: Argentina -0,5 @ 1,50
  • Kroatien - Belgien: 1 @ 2,71

Totalt odds: 7,60

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.