Speltips Dagens Trippel 30/5

Bild från Bildbyrån

Tisdagstrippel

Flera europeiska storligor har sprungit i mål vilket gör utbudet mer begränsat. Under tisdagskvällen dyker undertecknad ner i turkiska Süper Lig, danska Superligaen samt det italienska Serie B-kvalet. Här jobbar vi Fenerbahce, Cagliari samt ett målspel till närmare åtta gånger smeten!


Få trippeln ifylld och klar!


Fenerbahce - Antalyaspor: Fenerbahce -1,5 @ 2,04


I den turkiska ligan gör Fenerbahce och Galatasaray upp om ligatiteln. När två omgångar återstår toppar Gala serien med fem pinnar före Fener, men än är ingenting avgjort med tanke på att Istanbul-klubbarna går i klinch i den avslutande omgången.


Fenerbahce har gått urstarkt under hela våren, till stor del tack vare Michy Batshuayi och Enner Valencia som öser in mål. Anfallarna låg bakom vinsten i cupsemin senast mot Sivasspor som slutade 3-0 hemma på Şükrü Saracoğlu Stadium.


Annat läge är det för Nuri Sahins Antalyaspor som slåss för sina näbbar och klor för ett nytt kontrakt. Sam Larsson och company har fyra poäng ner till giljotinen inför den näst sista omgången. Bortspelet har varit svagt hela säsongen och mot Fenerbahce har man haft det svårt genom åren – sex raka utan seger.


Speltips

Fenerbahce har gjort klart flest mål i serien och vill det sig väl för Valencia och gänget finns det absolut alla möjligheter att lösa en bekväm trea hemma mot Antalyaspor. Fenerbahce -1,5 till drygt dubbel deg gillas.


 • Spel: Fenerbahce -1,5 @ 2,04
 • Tävling: Süper Lig
 • Plats: Şükrü Saracoğlu Stadium
 • Tid: 19:00


Randers - Aarhus: Över 2,5 mål @ 1,88


Det återstår också två omgångar av den danska mästerskapsserien. Randers har inte mycket att spela för och laget har sett aningen utcheckade ut i de senaste matcherna. 1-3-förlusten senast mot Nordsjälland var fjärde raka förlusten för Patrik Carlgren och hans lagkamrater. Försvararna Daniel Hoegh och Adam Andersson riskerar att missa tisdagens match på grund av skador.


Uwe Röslers Aarhus har i sin tur tre poäng upp till topp 3-platserna, således har Röslers mannar en liten chans att norpa en Europaplats. AGF har gått starkt i mästerskapsserien och insatsen senast mot FC Köpenhamn (3-4) var lovande, trots att det blev noll poäng på Parken. Den tidigare IFK Göteborg-anfallaren Kevin Yakob fanns med i målprotokollet i den matchen.


Speltips

Sett över hela säsongen har inte Aarhus varit något målrikt gäng, men mot ett utcheckat Randers borde det ändå finnas goda målmöjligheter. Randers har ingen krut att spara på medan AGF måste vinna för att fortsatt ha chansen på topp 3. Med dessa underlag gillas över 2,5 mål till 1,88.


 • Spel: Över 2,5 mål @ 1,88
 • Tävling: Superligaen (mästerskapsgruppen)
 • Plats: Randers Stadium
 • Tid: 19:00


Cagliari - Parma: 1 @ 1,98


I Serie B-kvalet är det semifinal på Sardinien. Notera att detta spelas som ett dubbelmöte.


Claudio Ranieris Cagliari avslutade Serie B ruskigt starkt med fyra raka vinster. Den italienskfödde peruanen Gianluca Lapadula har varit helt outstanding den senaste månaden. Den Serie A-meriterade anfallaren gjorde båda målen i kvartsfinalen då Cagliari slog ut Venezia med 2-1 hemma på Sardegna Arena.


På fastlandet har Ranieris gubbar haft tydliga problem hela säsongen, men hemma på Sardinien har Cagliari föga förvånande varit ett av seriens bästa lag. Här har man resultatraden 12-6-2 i Serie B.


Gästande Parma, vars bur fortfarande vaktas av 45-årige Gigi Buffon, har också varit tydligt bättre hemma kontra borta. Försvarsspelet har varit stabilt under stora delar av säsongen, däremot är det få som levererat framåt utöver den erfarne argentinaren Franco Vazquez som har ett förflutet i både Palermo och Sevilla.


Speltips

Parma drar en liten fördel av längre vila i och med att man inte spelade någon kvartsfinal. Med det sagt slår ändå gästerna från underläge på Sardinien där Cagliari varit stparka hela säsongen. Parma har inte vunnit borta mot öborna sedan 2013 och här är det ingen vild gissning att gulblå blir defensivt inriktade. Raka ettan klickas till 1,98.


 • Spel: 1 @ 1,98
 • Tävling: Serie B (kval)
 • Plats: Sardegna Arena
 • Tid: 20:30


Trippeln


 1. Fenerbahce - Antalyaspor: Fenerbahce -1,5 @ 2,04
 2. Randers - Aarhus: Över 2,5 mål @ 1,88
 3. Cagliari - Parma: 1 @ 1,98


Totalt odds: 7,59


Få trippeln ifylld och klar!

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.