Speltips Dagens trippel 30/9

Premier League-trippel

På lördag finns det som bekant mycket fotbollsgodis att sätta tänderna i. På dagens trippel hittar vi tre Premier League-matcher som också finns med på helgens Stryktipskupong. Här backas hemmalagen på Vitality Stadium, London Stadium och Goodison Park. Let’s go!

Få dagens trippel ifylld och klar hos Svenska Spel

Bournemouth - Arsenal: 1X @ 2,53

Att Arsenal ska promenera hem tre poäng på Vitality Stadium känns långt ifrån givet. Gunners har ett par tuffa matcher i benen och nästa vecka väntar både Lens (borta på tisdag) och Manchester City. I truppen finns det ett gäng nyckelspelare som dras med skador – Rice, Saka, Partey, Trossard och Martinelli. Med tanke på vad som stundar kommande vecka är det ingen vild gissning att det kan bli ett b-betonat Arsenal den här lördagen.

Bournemouth är fortfarande vinstlösa, men de rödsvarta har ändå stått för ett par fina insatser på sistone. Bournemouth kryssade mot både Chelsea och Brentford innan förra helgens förlust mot Brighton, som var relativt knapp.

Med tanke på vad som stundar för Arsenal samt alla skador ska det här vara ett passande läge för Bournemouth. 1X till hela 2,53 smakar fågel.

Spel: 1X @ 2,53
Tävling: Premier League
Plats: Vitality Stadium
Tid: 16:00

West Ham - Sheffield United: West Ham -1,5 @ 2.23

Sheffield United har inte direkt rosat marknaden sedan Premier League-comebacken. Det blev torsk med hela 0-8(!) hemma mot Newcastle förra helgen. Klubben har haft det tufft ekonomiskt och truppen ser kort och gott inte ens nära tillräckligt bra ut för PL. The Blades har bara fått med sig en pinne efter sex omgångar och redan nu talar allt för att gästerna kommer att braka ur serien.

Omvänt läge är det för West Ham som gått bättre än förväntat. Riktigt samma spelartyp är det såklart inte, men Rice mot Ward-Prowse ser snarare ut som en uppgradering än något annat. The Hammers har varit oerhört starka på fasta och samtidigt varit solida bakåt. Efter sex omgångar är det bara Bournemouth, Man City och Liverpool som fått med sig poäng mot WH.

West Ham äger sällan speciellt mycket boll och matchbilden mot Sheffield U kanske inte riktigt blir så som Moyes föredrar. Med det sagt ska WH kunna vinna detta bekvämt på ren kvalité. West Ham -1,5 till 2,23 känns mustigt.

Spel: West Ham -1,5 @ 2,23
Tävling: Premier League
Plats: London Stadium
Tid: 16:00

Everton - Luton: 1 @ 1,60

Vi avslutar på Goodison Park där Everton ska kunna få lite retroaktiv utdelning. Spelet har bitvis sett riktigt bra ut, trots att de blåvita fått snålt med betalt. Förra helgen blev det dock en rättvis seger borta mot ett svårslaget Brentford där Calvert-Lewin var tillbaka i målprotokollet. Kan Dyche få igång honom ska Everton kunna hålla sig ifrån den absoluta bottenstriden den här säsongen.

Nedskrivna Luton har föga förvånande inte räckt till så här långt. Förra helgen lyckades The Hatters ta sina första poäng efter 1-1 hemma mot Wolves. Luton inledde inspirerat, däremot lyckades de inte alls ta vara på Wolves-utvisningen i 39:e minuten. Med elva mot tio på banan var det en jämn match. Detta följde Luton upp med att åka ut mot Exeter i EFL Cup.

Luton håller kort och gott inte måttet i Premier League. Detta lär visa sig på Goodison Park. Ett för dagen aningen underskattat Everton klickas till 1,60.

Spel: 1 @ 1,60
Tävling: Premier League
Plats: Goodison Park
Tid: 16:00

Trippeln

Bournemouth - Arsenal: 1X @ 2,53
West Ham - Sheffield United: West Ham -1,5 @ 2.23
Everton - Luton: 1 @ 1,60

💰 Totalt odds: 9,06

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.