Speltips Dagens Trippel 31/8

Bild från Bildbyrån

Tre hemmavinnare i England

Premier League och Championship rullar vidare under onsdagskvällen. Liverpool och Arsenal är två stora hemmafavoriter som jag väljer att hålla i handen den här aftonen. Det tredje spelet hämtas från andradivisionen där oddset känns högt på Blackpool i Lancashire-derbyt mot Blackburn.


Speltipset finns att rygga här


Arsenal - Aston Villa: 1 @ 1,46


Arsenal var haussat inför säsongen och Artetas kanoner har sannerligen motsvarat förväntningarna. Efter fyra omgångar står The Gunners på full pott. Motståndet har varit tacksamt men jobbet ska såklart också göras. Trots att troligen Zinchenko och Partey (skadade) missar den här matchen känns ändå oddset på Arsenal lockande.


Gerrard har fått noll utväxling av det fina spelarmaterialet. Aston Villa har varit genomgående usla och torskat mot West Ham, Crystal Palace och Bournemouth. I hemmaförlusten senast mot West Ham kom Villa upp i blott 0,41 i expected goals vilket är iögonfallande lågt i en hemmamatch.


Speltips

Villa är tveklöst ett av de lagen som sett sämst ut så här långt. 1,46 kanske låter lågt på hemmasegern, men faktum är att Arsenal stängde lägre i hemmamötet mot Fulham i helgen, och då känns verkligen inte Fulham sämre än Villa för dagen.


Spel: 1 @ 1,46

Tävling: Premier League

Plats: Emirates Stadium

Tid: 20:30


Liverpool - Newcastle: Liverpool -1,5 @ 1,83


Oddset har tickat ner på Liverpool vilket inte är så konstigt. Jag tycker dock fortfarande att det finns en del värde att hämta hos storfavoriten. Pool tystade alla kritiker i helgen då de gjorde total slarvsylta av stackars Bournemouth (9-0). Trots att Klopps manskap skickade in nio bollar så gick ändå Salah poänglös, så visst sparkapital finns det ändå. Klopp saknar fortfarande en hel del spelare på grund av skador, men värre ser det ut hos Newcastle.


Storsatsande Newcastle har inlett lovande och nyligen hämtat in Alexander Isak. Ingenting ska tas ifrån The Magpies, dock bör man ha med sig att vitsvarta släppte till extremt mycket chanser i hemmamötet mot Manchester City, likaså i bortamötet mot Brighton. Nyckelspelare som Guimaraes, Wilson och Saint-Maximin har dragit på sig skador och trion ser således ut att missa den här matchen. Dessa är tre oersättliga spelare. Något spel blir det inte heller för Isak den här kvällen.


Speltips

En ny 9-0-seger lär det inte bli, men när Newcastle saknar flera av sina bästa spelare har jag väldigt svårt att se de räcka till mot ett uppretat Liverpool på Anfield. Pool -1,5 över 1,80 är taget.


Spel: Liverpool -1,5 @ 1,83

Tävling: Premier League

Plats: Anfield Road

Tid: 21:00


Blackpool - Blackburn: 1 @ 2,48


I Championship har Blackpool bitvis imponerat. De senaste insatserna från The Seasiders har varit riktigt bra. De orangeklädda har haft högre expected goals än motståndarna i fyra raka matcher och smällt in sju bollar på de tre senaste. Blott tre lag har högre xG än Blackpool efter sex omgångar.


Blackburn har i sin tur inte alls övertygat. Efter de turliga vinsterna i de inledande matcherna har Rovers åkt på smörj av Reading (0-3), Sheffield United (0-3) och Stoke (0-1). Grottar man ner sig i all form av statistik så har Blackburn extremt svaga siffror. Rovers är det laget med klart lägst xG i hela serien, detta trots att bland annat Coventry endast lirat tre matcher.


Speltips

Med dessa underlag ställer jag mig väldigt tveksam till oddsen. Hela 2,48 på hemmasegern känns på tok för högt!


Spel: 1 @ 2,48

Tävling: Championship

Plats: Bloomfield Road

Tid: 21:00


Trippeln


Arsenal - Aston Villa: 1 @ 1,46

Liverpool - Newcastle: Liverpool -1,5 @ 1,83

Blackpool - Blackburn: 1 @ 2,48


Totalt odds: 6,62Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100