Speltips Dagens Trippel 7/6

Bild från Bildbyrån

Onsdagstrippel

Både Malmö FF och Skövde AIK gjorde jobbet i måndags men dessvärre lyckades inte Varberg lösa sitt hcp, trots en man mer på banan. Under onsdagskvällen släpper vi den svenska bollen och vänder blickarna mot Prag där finalen i Europa Conference League går av stapeln. Nedslag görs också i Istanbul och Valencia. Mot full pott!

Rygga trippeln här

Besiktas - Konyaspor: Besiktas -1,5 @ 1,98

Besiktas har en match kvar att spela i Süper Lig. De vitsvarta örnarna har gått som tåget under våren och i den sista omgången har Istanbul-klubben möjligheten att sno andraplatsen från Fenerbahce. På de 13 senaste omgångarna har Besiktas den magnifika resultatraden 12-1-0 – två av vinsterna har dock varit skrivbordssegrar.

I helgen krossades Kasimpasa på bortagräs med 5-2 där föga förvånande Tosun och Aboubakar målade. Den ikoniska svenskbekantingen Hutchinson satte även en straff. Detta var femte segern i följd som Besiktas vann med minst två bollars marginal.

Hemma mot ett lag som Konyaspor bör ett motiverat Besiktas kunna lösa en ny stabil trea. Gästerna från Konya befinner sig i ett ingenmansland i tabellen och har således inget att spela för. I den senaste bortamatchen blev det torsk mot bottengänget Sivasspor med 0-1. Mittfältaren Cekici samt anfallarna Demir & Ikpeazu dras med skador.

Speltips

Ett troligen mer motiverat Besiktas ska kunna vinna detta marginal. Närmare dubbel deg på Besiktas -1,5 känns således riktigt bra.

Spel: Besiktas -1,5 @ 1,98

Tävling: Süper Lig

Plats: Vodafone Stadium

Tid: 19:00


Levante - Albacete: Albacete +0,5 @ 1,93

I den spanska andradivisionen är det playoff-semifinaler. Levante står med ena tassen i finalen efter att ha vunnit bortamötet mot Albacete med 3-1. Med det sagt borde returen bli jämnare än vad oddsen pekar på.

Albacete tryckte gasen i botten i hemmamötet, var det bättre laget och tog också ledningen i matchen. Men med hjälp av VAR och en hel del stolpe in lyckades Levante vända på steken, trots att man skapade väldigt få målchanser. Faktum är att Valencia-klubben hade blott 0,49 i xG.

Nu när Levante har två mål att spela på känns det skevt att de rödblå målas upp som klara favoriter i returen. Värdlaget lär trots allt vara nöjda så länge det tickar 0-0. När lagen tidigare möttes i Segunda División på Estadio Ciudad de Valencia slutade det 0-0.

Speltips

Summa summarum gillas bortasidan. Albacete +0,5 till 1,93 klipper vi.

Spel: Albacete +0,5 @ 1,93

Tävling: Segunda División (playoff)

Plats: Estadio Ciudad de Valencia

Tid: 21:00


Fiorentina - West Ham: Under 2,5 mål @ 1,72

Conference League-finalen är helt vidöppen. I skrivande stund har Svenska Spel West Ham som en knapp favorit, men hos flera andra spelbolag är det helt jämna odds.

Fiorentina torskade nyligen finalen i Coppa Italia mot Inter med 1-2, men insatsen från Viola var lovande. Lottningen i Conference League har varit relativt tacksam men ingenting ska tas ifrån italienarna som verkligen höjt sig under våren. Castrovilli är osäker till spel i finalen, i övrigt ser skadeläget ljust ut.

West Ham kommer också till spel i fint slag. Utöver Scamacca ska alla nyckelspelare finnas tillgängliga. Likt Fiorentina har London-klubben höjt sig under våren och med spelare som Rice, Antonio, Bowen, Kehrer och Paqueta råder det ingen tvekan om att David Moyes trupp håller hög klass.

Speltips

Undertecknad har svårt att skilja lagen åt. Finaler brukar sällan bjuda på några sjöslag och spontant har jag svårt att se det här springa iväg målmässigt. Att West Ham har varit ett av Premier Leagues målsnålaste lag är såklart en faktor. Under 2,5 mål till 1,72 i Prag är taget.

Spel: Under 2,5 mål @ 1,72

Tävling: Europa Conference League

Plats: Eden Arena

Tid: 21:00


Trippeln

Besiktas - Konyaspor: Besiktas -1,5 @ 1,98

Levante - Albacete: Albacete +0,5 @ 1,93

Fiorentina - West Ham: Under 2,5 mål @ 1,72

Totalt odds: 6,57

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.