Europatipset Tips Söndag 10 november » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 10/11

Europatipset 10/11 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 10 november hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik


💥 Kupongens skräll


1. Liverpool - Man City 2

Ligafinal i Premier League där serieledarna Liverpool redan har ett försprång på sex poäng ner till tvåan City. Liverpool är fortfarande obesegrade och om City ska ha en chans på titeln denna säsong krävs nog en seger här, för Liverpool kommer inte tappa många poäng denna säsong. Jag håller City som det bättre laget ändå men med Liverpools hemmafördel ska det vara jämna odds. I skrivande stund har svenska folket streckat ettan för högt och då chansar jag med en rak tvåa som är väldigt fin runt 30%.

2. Man Utd - Brighton X2

Här tycker jag svenska folket överskattar Uniteds favoritskap enormt och även om omsättningen är låg i skrivande stund tror jag vi kommer få fint spelvärde på gästerna. Brighton placerar sig före United i tabellen och även om United är det bättre laget och ska vara klara favoriter på hemmaplan ska de inte ha över 75% chans till seger. X2 spelas.

4. Wolves - Aston Villa 1

Wolves inledde säsongen lite knackigt men har nu ryckt upp sig och klättrat upp på en mittenplacering i ligan. På hemmaplan mot nykomlingarna Aston Villa som förvisso gör det helt okej, tycker jag Wolves ska ha väldigt goda chanser till tre poäng. Lagen möttes för några veckor sedan i cupen där Aston Villa vann men det ska sägas att Wolves roterade kraftigt i den matchen. Här tror jag starkt på Wolves och spikar ettan.


4. Juventus - Milan X2

Det är svårt att motivera något annat än att Juventus tar en bekväm seger här hemma mot ett Milan som går väldigt trögt. Juventus är fortsatt obesegrade i ligan och har satt sig i en bra position i CL-gruppen efter veckans seger mot Lokomotiv Moskva. Men jag tycker ändå Juventus blivit för stora favoriter här och nu kan det även bli så att Ronaldo saknas. Juventus är nu streckade till 90% vilket är för högt och jag måste testa X2.

5. Parma - Roma X2

Parma har blandat och gett inledningsvis men en elfteplats måste ses som klart godkänt för klubben. Nu får de besök av ett Roma som trots en lång skadelista gör det bra och har klättrat upp på en tredjeplats i tabellen. Roma ska få ett klart favoritskap och bör få med sig minst en poäng här, X2 bör räcka långt.

6. Sampdoria - Atalanta 2

Sampdoria tog en tung seger senast borta mot Spal men det krävs fler vinster för att säga att formen har vänt för Sampdoria som inlett säsongen väldigt svagt och placerar sig på nedflyttning. Atalanta har inte heller någon superform men tog en stark pinne i veckan mot Man City och ska gå in som klara favoriter här trots bortaplan. De flesta favoriter på denna kupong är överstreckade och då gillar jag tvåan här om den kan hålla sig runt 50%.

7. Kalmar - Brage 1

Väldigt mycket ska till för att Kalmar inte ska spela i Allsvenskan 2020 då laget tog en bekväm 2-0 seger borta mot Brage i onsdags. Det var en ganska stor klasskillnad och även om Kalmar inte behöver vinna här tror jag ettan ligger väldigt nära till hands. Brage är svaga på gräs och kommer öppna stora ytor bakåt när de måste pressa framåt vilket Kalmar kommer att utnyttja. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

8. Real Betis - Sevilla X2

Fin match från Spanien och La Liga när Real Betis tar emot Sevilla. Betis har inte alls fått det att fungera denna säsong och en 15:onde plats är såklart en stor besvikelse. Sevilla kommer med en fin form och har fem raka utan förlust trots ganska tufft spelschema. Jag tror gästerna får med sig minst en poäng här och X2 spelas.

9. Getafe - Osasuna 1

Två lag som placerar sig strax bakom toppen och som båda gör det väldigt bra sett till sina förutsättningar. Jag håller dock ändå Getafe som det bättre laget och de har dessutom en tung hemmafördel här. Framförallt är det Osasuna som tar sina poäng på hemmaplan där de är obesegrade men har endast en seger på bortaplan denna säsong. Jag utgår från ettan.

10. Marseille - Lyon 1X2

Även om det är fyran mot tian i tabellen måste det här ses som en toppmatch mellan två klubbar som båda är seriens bästa lag efter PSG. Lyon inledde säsongen svagt men har nu ryckt upp sig med tre raka vinster om vi räknar in veckans seger i CL hemma mot Benfica. Marseille ska dock gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag tycker värderingen sitter korrekt och jag finner inget spelvärde. Helgardering.

11. Nantes - St Etienne 1

Nantes har kanske varit det största utropstecknet i Ligue 1 denna säsong tillsammans med Angers och med Nantes förutsättningar är det oerhört starkt att placera sig trea efter tolv omgångar. Nu får de besök av ett St Etienne som blandar och ger. Gästerna spelade en tuff bortamatch i Ukraina redan i torsdags vilket kan kännas i benen och jag tror på hemmalaget här som haft full fokus på denna match hela veckan. Jag utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

12. Freiburg - Frankfurt X2

Sett till tabellen kan det här ses som två jämna lag då det endast skiljer en poäng mellan lagen till Freiburgs fördel. Men tabellen är inget facit efter tio omgångar och Frankfurt ska fortfarande ses som det bättre laget och de ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Värderingen sittre förvisso ganska bra men jag tror X2 bör räcka långt i denna match.

13. Wolfsburg - Leverkusen X2

Wolfsburg är svårslagna och har endast en förlust efter tio omgångar, men samtidigt tycker jag inte laget imponerar spelmässigt och trots allt har laget inte vunnit på de senaste fem matcherna. Nu får de besök av ett Leverkusen som inlett säsongen ganska svagt men som tog en tung seger i veckan hemma mot Atletico Madrid och visade upp att det finns en hög högstanivå. Leverkusen ska gå in som knappa favoriter och jag kommer utgå från X2, men detta känns väldigt öppet och jag helgarderar på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Liverpool - Man City 2
 2. Man Utd - Brighton X2
 3. Wolves - Aston Villa 1
 4. Juventus - Milan X2
 5. Parma - Roma X2
 6. Sampdoria - Atalanta 2
 7. Kalmar - Brage 1X
 8. Real Betis - Sevilla X2
 9. Getafe - Osasuna 1X
 10. Marseille - Lyon 1X2
 11. Nantes - St Etienne 1X
 12. Freiburg - Frankfurt X2
 13. Wolfsburg - Leverkusen 1X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

NYHET - Klicka här för att gå till vår andelssida. Där kan du ta del av större andelar, med tillexempel mig Poolarn eller någon av mina kunniga kollegor!

(PS. Glöm inte att klicka i hjärtat på andelssidan för att prenumerera på våra mejlutskick kring andelarna)

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
6 juni
17:00
Altach - WSG Swarovski Tirol
Fotboll
Spel: Altach vinner
 
6 juni
17:05
V75 3 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Hossiana Boko placering 1-3
 
6 juni
18:20
V75 6 Östersund Platsspel
Trav
Spel: From The Mine placering 1-3
 
6 juni
18:42
V75 7 Östersund Platsspel
Trav
Spel: Campo Bahia placering 1-3
 
7 juni
13:30
Stuttgart - Osnabrück
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Trav i Kalmar - ta del av riskfritt spel!

LÖRDAG: Nationaldagen firas med en travkampanj från Betfairs spelbörs och 250 kronor i riskfritt spel. Läs mer

Travkampanj från Betfair Exchange

FREDAG - 250 kronor i riskfritt spel från Betfair Exchange till Årjängs trav. Läs mer

Helgens trippel med Bettingstugan

Superliga 4 juni 2020

Bettingstugans expert Jonas Weimer kommer med en ny trippel till helgens heta matcher! Ta del av odds, speltips och analys här. Läs mer

Upphöjda odds i Leverkusen - Bayern München

Bundesliga 4 juni 2020

Lördag - Stormatch i Tyskland när Leverkusen får fint besök av serieledarna Bayern München. Ta del av kampanjen från 888 sport för monsterodds i matchen! Läs mer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer