Europatipset Tips Söndag 15 september » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 15/9

Europatipset 15/9 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 15 september hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Monaco

💥 Kupongens skräll

 • Cagliari

1. Bournemouth - Everton 1x2

En intressant match som jag tycker är ganska lurig och jag tycker både oddsen samt streckfördelningen sitter ganska bra just nu där Everton ska gå in som knappa favoriter trots bortaplan. Bournemouth har inte imponerat på mig denna säsong men samtidigt har de en högre nivå i sig och kan absolut störa Everton på hemmaplan. Utan värde är helgardering det bästa valet.

2. Watford - Arsenal 1X

Watford ligger sist i tabellen och har under landslagsuppehållet gjort ett tränarbyte. Jag tycker det är galet då det endast gått fyra omgångar och Watford har varit bättre än vad tabellen visar. Det bör vända för laget och kanske kommer vändningen nu med en ny tränare? Arsenal har blivit för stora favoriter här kan vi spela 1X till under 40% tycker jag det är riktigt bra.

3. Hammarby - Göteborg 1

Kan vara en avgörande match för båda lagen om de ska ha en chans på en topp tre placering denna säsong då båda lagen står på 41 poäng med tre poäng upp till trean Malmö. Hammarby ska ändå ses som det bättre laget och får en brutal hemmafördel på Tele2. Trots en del avbräck tror jag starkt på ettan som är överstreckad i nuläget men som ändå spikas.

4. Häcken - AIK 1

Även här en toppmatch att se framemot mellan två lag som minst sagt är inblandade i toppstriden. Häcken behöver vinna för att ha en riktig chans och jag tror laget ska ha goda chanser till det. Häcken brukar vika ner sig i dessa matcher men jag håller ändå med marknaden om att Häcken ska vara favoriter på konstgräset. Nu är Häcken underdogs på kupongen och då gillar jag ettan. Tar med krysset på min större kupong och här gäller det att hålla koll på oddsrörelser samt strecken.

5. Malmö FF - Norrköping 1X

Supersöndag då vi får en tredje toppmatch i Allsvenskan där MFF tar emot ett Peking som verkligen har trampat igång och det skiljer trots allt endast tre poäng mellan dessa lag. När Norrköping väl hittar formen är de livsfarliga och kan absolut störa MFF på bortaplan. Men Malmö ska få ett stort favoritskap och med 1X bör vi förhoppningsvis kunna sitta trygga.

6. Celta Vigo - Granada X2

Två lag som står på fyra poäng efter tre omgångar i La Liga vilket inte säger särskilt mycket och Celta ska ses som det bättre laget här och bör ha över 50% chans till seger när vi lägger till hemmafördelen. Celta är dock rejält överstreckade och jag tror laget kommer förbli så hela vägen till spelstopp. I skrivande stund står ettan i över 70% och även om den lär komma ner en bit tror jag X2 kommer vara det spelvärda alternativet här.

7. Valladolid - Osasuna 1

Två lag som båda är bottentippade men som båda fått en okej start på säsongen. Framförallt Osasuna som plockat fem poäng efter tre omgångar. Men tre matcher säger ingenting och båda lagen lär snart befinna sig i botten av tabellen. Valladolid ska ses som det bättre laget och på hemmaplan bör de ha goda chanser till seger. Utgår från ettan men tar med krysset på mitt större system.

8. Real Betis - Getafe X2

Två lag som inte fått den start de hade hoppats på men som sagt har de gått tre omgångar och båda klubbarna lär förbättra sin position i tabellen. Jag värderar dessa lag som relativt jämna men där Real Betis ska få favoritskapet med sin hemmafördel. Jag tycker dock svenska folket överskattar hemmafördelen och jag håller inte med om att Betis ska ha över 50% chans till seger. X2 spelas.

9. Brescia - Bologna 2

Jag tror nykomlingarna Brescia kommer att få en väldigt jobbig säsong och jag skulle bli väldigt förvånad om inte laget befinner sig i botten av tabellen säsongen igenom. Nu får de besök av ett Bologna som fått en fin start på säsongen och jag håller gästerna Bologna som favoriter i denna match. Så länge Bologna är streckade som underdogs på kupongen är det tvåan som är utgångstecknet.

10. Parma - Cagliari X2

Här tycker jag svenska folket är väldigt snett på det och även om strecken lär röra sig en del lär Parma förbli rejält överstreckade. Visst är Cagliari inte ett särskilt starkt bortalag men de ska ändå ha väldigt goda chanser till poäng mot ett i mitt tycke överskattat Parma. Att Parma ska ha över 50% chans till seger köper jag inte och X2 spelas.

11. Hoffenheim - Freiburg 1

Vi tar oss till Tyskland och tredje omgången i Bundesliga där Hoffenheim tar emot Freiburg. Jag påminner om att tabellen inte säger särskilt mycket efter tre omgångar och Hoffenheim är ett bättre lag än Freiburg på samtliga positioner. Med hemmafördelen ska de få ett stort favoritskap och även om ettan lär bli något överstreckad blir det min position.

12. Paderborn - Schalke 1X

Det är trots allt jackpot på kupongen och vi måste få med lite skrällar om vi ska ha chans på större utdelning. Här tycker jag vi får rejält spelvärde på underdogen Paderborn som underskattas rejält av svenska folket. Schalke är det bättre laget och ska vara favoriter trots bortaplan men så länge tvåan är streckad över 60% måste vi testa 1X.

13. Monaco - Marseille 1

Monaco har precis som förra säsongen fått en usel start och laget befinner sig på nedflyttning efter fyra matcher. Trots det ger jag mitt förtroende till Monaco som trots allt är favoriter inför matchen vilket jag inte tror svenska folket kommer hålla med om. Jag litar mer på marknaden än svenska folket och i skrivande stund finns det värde i ettan. Tar med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Bournemouth - Everton 1X2
 2. Watford - Arsenal 1X2
 3. Hammarby - Göteborg 1
 4. Häcken - AIK 1X
 5. Malmö FF - Norrköping 1X
 6. Celta Vigo - Granada X2
 7. Valladolid - Osasuna 1X
 8. Real Betis - Getafe X2
 9. Brescia - Bologna 2
 10. Parma - Cagliari X2
 11. Hoffenheim - Freiburg 1
 12. Paderborn - Schalke 1X
 13. Monaco - Marseille 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer