Europatipset Tips Söndag 29 november » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 29/11

Bild från Bildbyrån

Europatipset 29/11 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 29 november hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Häcken

💥 Kupongens skräll

 • Villarreal

1. Chelsea - Tottenham 1

Vi inleder kupongen med en riktigt fin match i form av toppmötet och Londonderbyt Chelsea - Tottenham. Båda lagen kommer med fem raka vinster i ryggen och det här är nog helgens hetaste match. Båda lagen spelade match i veckan där Chelsea får två dygns längre vila inför denna match vilket jag ändå tror ger fördel i detta tighta spelschema. Jag håller Chelsea som det bättre laget och kan ettan hålla sig kring 45% tycker jag det är en vettig spik som jag kliver på.

2. Southampton - Man Utd 2

Även här två formstarka lag där Soton kommer med fem raka utan förlust och placerar sig på en stabil femteplacering mot ett United som kommer med tre raka vinster i ryggen. Även om det inte går att blunda för Southamptons resultat denna säsong så tycker jag laget överpresterar och fått med sig lite väl goda resultat. Här tror jag på gästerna United och kan tvåan hålla sig kring 50% är det ett tecken jag hoppar på.

3. Arsenal - Wolves X2

Arsenal tog en stabil seger borta mot Molde i torsdags men nu gäller det för klubben att steppa upp i ligan där Arsenal börjar tappa mark på toppstriden. Wolves har inte övertygat de senaste veckorna men det är ändå ett stabilt lag som absolut ska kunna störa Arsenal på bortaplan. Jag håller inte med svenska folket om att Arsenal ska ha över 50% chans till seger här och jag tycker spelvärdet ligger på X2 som spelas.

4. Helsingborg - Falkenberg 1X

Vi tar oss till Allsvenskan och en match som betyder enormt mycket när nästjumbon Helsingborg tar emot ligajumbon Falkenberg och båda lagen behöver gå för tre poäng. Men vi har tidigare sett hur matcher mellan två lag som behöver tre poäng ändå slutar kryss eftersom inget lag vågar gå för tre poäng på riktigt. Helsingborg ska hur som helst gå in som favoriter här med sin hemmafördel men jag tror på en tight match och krysset ska ändå med. 1X spelas.

5. Östersund - Göteborg 2

Östersund har säkrat kontraktet och verkar ha checkat ut för säsongen med fyra raka förluster. Nu får de besök av ett Göteborg som kan säkra kontraktet med en seger här vilket jag tror de kommer lösa. Jag håller Göteborg som det bättre laget här och med så pass stor skillnad i motivation bör tvåan ligga nära till hands. Kan tvåan hålla sig kring 50% är det är bra spik som jag plockar.

6. Häcken - Örebro 1

Även här väger motivationsfaktorn tungt då Häcken jagar en Europaplats och får nu besök av ett Örebro som inte har något att spela för. Örebro kommer förvisso med en ganska fin form och skrällde borta mot AIK senast men chanserna att de skräller igen är låga. Det skiljer rejält i både klass och motivation till Häckens fördel här och ettan är en bra spik.

7. Mjällby - Djurgården 1X

Mjällby har verkligen inte checkat ut för säsongen och med tre raka vinster i ryggen utan ett enda insläppt mål tror jag de kan störa ett Djurgården som ändå har mer att spela för. Jag håller inte med svenska folket om att Djurgården ska ha över 60% chans till seger här och jag tycker värdet ligger på Mjällby som är svårslagna på hemmaplan. 1X spelas.

8. Sirius - Elfsborg 1X

Här tycker jag faktiskt svenska folket övervärderar motivationsfaktorn när Elfsborg blivit streckade till över 60% trots att de inte ens får 50% chans till seger hos spelbolagen. Även om det mesta talar för Elfsborg med en bättre form och mer att spela för så tror jag inte på en säker bortaseger här. Med en knackig form i ryggen tror jag Sirius vill avsluta säsongen snyggt och kan 1X hålla sig under 50% blir det mitt val.

9. Milan - Fiorentina 1X2

Vi tar oss till Serie A där serieledarna och obesegrade Milan tar emot ett Fiorentina som går väldigt trögt. Milan ska såklart gå in som stora favoriter här men jag tycker favoritskapet blivit lite väl pressat. Milan kommer till spel utan Zlatan som betyder enormt mycket för Milan denna säsong. Att Milan ska ha över 70% chans till seger som svenska folket har streckat laget håller jag inte med om och även om jag inte vill utelämna ettan så ligger värdet helt klart på X2. Jag tar med alla tecken och hoppas Fiorentina kan skrälla.

10. Napoli - Roma 1X

Napoli kommer från en känslosam vecka där all fokus handlat om Maradonas tragiska bortgång och arenan som laget spelar på heter numera Stadio Diego Armando Maradona. Nu får de besök av ett formstarkt Roma som kommer med fem raka vinster i ryggen och som absolut ska kunna störa Napoli här. Men Napoli ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag kommer utgå från 1X men helgardera snabbt på mitt större system.

11. Real Sociedad - Villarreal X2

Real Sociedad är ett lag som svenska folket älskar nu när Isak huserar där och att laget leder ligan gör det inte värre. Visst imponerar Sociedad men att de ska ha över 60% mot ligatrean Villarreal är såklart helt fel. Det är två väldigt formstarka lag och det är två lag som jag värderar som relativt jämna. Sociedad ska vara favoriter på hemmaplan men spelvärdet till nuvarande streckfördelning ligger på gästerna och X2 spelas.

12. Getafe - Ath Bilbao X

Två lag som står på samma poäng efter nio omgångar och det är också två jämna lag. Jag tror vi kan förvänta oss en tight match och med en mållina på 1.75 bör vi inte förvänta oss en särskilt målrik match. Med det sagt ska krysset ligga nära till hands och frågan är om inte det ändå är det troligaste utfallet här. Getafe ska vara knappa favoriter men då laget är något överstreckade kommer jag utgå från krysset men ta med tvåan på mitt större system.

13. Celta Vigo - Granada 1

Ligajumbon Celta Vigo går minst sagt trögt med endast en seger efter tio spelade matcher. Men det är inget snack om att Celta Vigo är bättre än sin tabellposition och på hemmaplan mot Granada ska de gå in som favoriter. Med tanke på tabellsituationen behöver man inte vara raketforskare för att inse att Celta Vigo är och kommer bli understreckade av svenska folket här. Jag kommer att utgå från ettan men ta med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Chelsea - Tottenham 1
 2. Southampton - Man Utd X2
 3. Arsenal - Wolves X2
 4. Helsingborg - Falkenberg 1X
 5. Östersund - Göteborg 2
 6. Häcken - Örebro 1
 7. Mjällby - Djurgården 1X
 8. Sirius - Elfsborg 1X
 9. Milan - Fiorentina 1X2
 10. Napoli - Roma 1X2
 11. Real Sociedad - Villarreal X2
 12. Getafe - Ath Bilbao X2
 13. Celta Vigo - Granada 1X

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldergräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
28 feb.
13:00
IFK Göteborg - GIF Sundsvall
Svenska Cupen
Spel: båda lagen gör mål & ö 2,5 mål
 
28 feb.
13:00
Leicester - Arsenal
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
28 feb.
15:00
Oskarshamn AIK - Hammarby IF
Svenska Cupen
Spel: Hammarby ö 2,5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.8)

Premier League 26 februari 2021

13 miljoner i jackpot denna vecka på Stryktipset! Det firar vi in med att slå på stort. Vi har Uppsnack Stryktipset, analyser på hemsidan samt förstås dagens Spikar och skrällar. ... Läs mer

Melodifestivalen 2021 deltävling 4 - han vinner!

Melodifestivalen 23 februari 2021

Det är dags för den sista deltävlingen i Melodifestivalen 2021 - deltävling 4. Tävlingen avgörs i Annexet i Stockholm och denna vecka är det en solklar favorit till att gå direkt ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.7)

Premier League 18 februari 2021

Ny lördag och nytt Stryktips på gång! Denna lördag är det tre matcher från Premier League och nio från Championship som ska analyseras. Våra experter har gjort jobbet och nu kan ... Läs mer

Bet365 startar med insättningar via Swish

17 februari 2021

Bet365 kommer med en ny uppdatering där det nu är möjligt att använda Swish som inbetalningsmetod. Detta gör insättningarna trygga, säkra och framförallt blixtsnabba! Ta del av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.6)

Premier League 12 februari 2021

Veckans Stryktips är här igen med en spännande rad att analysera! När det kommer till Stryktipset är det alltid hög omsättning så räkna med att det kan komma att bli en riktigt ... Läs mer