Europatipset Tips Söndag 8 september » Förslag, Analys & Resultat
Speltips Europatipset » Söndag 8/9

Europatipset 8/9 » Tips, Analys & Spelförslag

Analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 8 september hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Valencia

💥 Kupongens skräll

 • Sundsvall

1. Sverige - Norge X2

Vilken match vi har framför oss och en Sverige seger här så har vi verkligen kopplat grepp om en plats till EM 2020. Både Sverige och Norge gjorde jobbet i veckan där båda lagen städade av enkla nationer i form av Färöarna och Malta. Senast lagen möttes var det jämnt och svängigt och jag tror återigen på en jämna match. Sverige är och kommer bli rejält överstreckade i denna match och spelvärdet ligger och kommer ligga på X2 som spelas.

2. Finland - Italien X2

Gruppfinal I Grupp J där Finland verkligen har överraskat med fyra vinster och en förlust som kom just mot Italien som har vunnit samtliga matcher. Italien ska ändå gå in som klara favoriter här men har inte råd att slappna av och bör hålla koll på en viss Pukki. En poäng vore dock inte katastrof för Italien som dessutom är överstreckade vilket jag att jag vill ha med krysset. X2 spelas.

3. Georgien - Danmark 1X

Här har favoritskapet verkligen spårat ut på kupongen där Danmark är streckade till över 90% i skrivande stund trots att spelbolagen endast ger Danmark runt 60% chans till seger. Procenten lär komma ner närmare matchstart men i skrivande värde är det supervärde på 1X som bara måste testas.

4. Karlstad BK - Akropolis 2

Toppmatch i Norrettan där ligatrean Karlstad BK tar emot serieledarna Akropolis i en väldigt spännande match. Karlstad BK har saknat en del folk den senaste tiden och kommer senast från en förlust mot bottenlaget Rynninge. Akropolis är på en egen nivå i denna division och jag tycker det finns fint värde i tvåan här både på kupongen och oddsen. Tvåan spikas.

5. Nyköping - Karlslund X2

Här förstår jag inte varför Nyköping ska gå in som så klara favoriter och bör enligt mig inte ha 50% chans till seger. Karlslund har varit det bättre laget denna säsong och även om det på pappret är två ganska jämna lag och en hemmafördel till Nyköping tycker jag favoritskapet gått för långt. X2 spelas.

6. Team TG - Gefle 1

Team TG kom med ett väldigt svagt lag till Stockholm förra helgen och det blev en 5-0 förlust borta mot Vasalund. Nu väntar en betydligt enklare uppgift på hemmaplan och truppläget ser klart bättre ut nu. Gefle gjorde en okej match senast mot Sylvia men det slutade trots allt med en förlust vilket innebär att laget nu endast har en poäng på sina fem senaste matcher. Ettan till 50% är en bra spik.

7. Sandviken - Sylvia 1

Sandviken har fortfarande ett litet häng på toppen men ska laget ha en chans att jaga ikapp Umeå som ligger nio poäng upp behöver vinsterna radas upp nu. Skyttekungen Leo Englund saknas fortfarande men på hemmaplan mot ett Sylvia som hade flyt senast mot Gefle tror jag Sandviken ska ha goda chanser till seger. Ettan spikas.

8. Kristianstad - Assyriska 2

Nästjumbon Kristianstad går fortsatt svagt men det är ett getingbo i bottenstriden av Söderettan och Kristianstad ska fortfarande ha goda chanser att ta sig upp på säker mark. Tyvärr för Kristianstad tror jag inte kvalitén finns för att vända den negativa trenden och mot Assyriska tror jag laget får det tufft. Krysset ligger förvisso nära men jag utgår från tvåan och tar med krysset på mitt större system.

9. Rio Ave - Guimaraes X2

Primeira Liga i Portugal har precis dragit igång och här tycker jag många stirrar för mycket på tabellen där dessa två lag endast spelat tre matcher. Rio Ave har förvisso fått en bättre start och även om de har hemmafördel ska de inte ha 70% chans till seger i denna match. X2 till 30% tycker jag är riktigt spelvärde och det blir mitt val.

10. Girona - Vallecano 1

Två topptippade lag i La Liga 2 och två lag som har värderar som relativt jämna men jag håller ändå Girona som något vassare. Med hemmafördelen inräknad tycker jag Girona ska ha goda chanser till tre poäng. Värderingen sitter förvisso ganska bra och det vore inte fel att gardera upp här. Men jag utgår från ettan.

11. Mirandes - Real Oviedo 1

Två lag som har fått svaga starter på säsongen och båda lagen står utan seger efter tre omgångar. En viktig match där båda lagen behöver vända trenden för att inte stanna kvar i bottenstriden. Två lag som värderades som jämna inför säsongen och jag tror på en jämn match här där krysset ligger nära. Jag tycker ändå Mirandes bör ha bäst chans till seger och jag utgår från ettan men tar med krysset direkt på mitt större system.

12. Alcorcon - Zaragoza 1X2

Femman mot fyran i La Liga två och även om tabellen inte säger särskilt mycket såhär tidigt på säsongen så är dessa lag två väldigt jämna lag. Alcorcon ska få favoritskapet med sin hemmafördel men jag finner inget spelvärde på varken oddsmarknaden eller kupongen. Helgardering.

13. Elche - CD Lugo X2

Här tycker jag favoritskapet blivit alldeles för stort på kupongen och jag ser inte riktigt varför Elche ska ha över 70% chans till seger som svenska folket anser. Elche ska väl förvisso ses som det bättre laget och ska få favoritskapet på hemmaplan. Men X2 till låga 26% kan jag inte hålla fingrarna borta ifrån och det blir mitt spel.

Stora raden - 2304kr

 1. Sverige - Norge X2
 2. Finland - Italien X2
 3. Georgien - Danmark 1X
 4. Karlstad BK - Akropolis 2
 5. Nyköping - Karlslund X2
 6. Team TG - Gefle 1
 7. Sandviken - Sylvia 1
 8. Kristianstad - Assyriska X2
 9. Rio Ave - Guimaraes X2
 10. Girona - Vallecano 1X2
 11. Mirandes - Real Oviedo 1X
 12. Alcorcon - Zaragoza 1X2
 13. Elche - CD Lugo X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Europatipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-819100

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
19 okt.
15:15
Leksand - Djurgården
SHL
Spel: Leksand vinner inklusive övertid och straffar
 
19 okt.
15:15
Färjestads BK - Luleå HF
SHL
Spel: FBK -1
 
19 okt.
16:00
Wolverhampton - Southampton
Premier League
Spel: 1
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: Bournemouthvinst & BLGM
 
19 okt.
16:00
Luton - Bristol City
Championship
Spel: X2 + över 1,5 mål
 
19 okt.
16:00
Bournemouth - Norwich
Premier League
Spel: BLGM Bournemouth vinst
 
20 okt.
15:00
Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: Över 2,5 mål och båda lagen gör mål
 
20 okt.
15:00
Falkenberg - AIK
Allsvenskan
Spel: Falkenberg över 3,5 hörnor
 
20 okt.
17:30
IFK Norrköping - Kalmar FF
Allsvenskan
Spel: IFK Norrköping -1 (asian handicap)
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel på SHL - Spela för 250 kr riskfritt!

SHL 18 oktober 2019

I helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Färjestad - Luleå. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.42)

Premier League 18 oktober 2019

Landskamperna slut för denna gång och nu väntar engelska matcher på kupongen igen. Dessutom 12 miljoner i jackpot! Låt Bettingstugans experter Anders Limpar och Mattias Folkesson ... Läs mer

Vinn 20 000 kr i presentkort - Delta i vår snöboll!

18 oktober 2019

I helgen kör vi igång med en ny snöboll och denna gång maxar vi priset rejält. Denna gång får vinnaren hela 20 000 kr (!) i presentkort. Reglerna är enkla, skapa konto/eller logga ... Läs mer

Riskfritt spel till Man Utd v Liverpool

Premier League 18 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Manchester United - Liverpool. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 ... Läs mer

Gratisspel på Brynäs - Oskarshamn!

SHL 16 oktober 2019

Nu erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett riskfritt spel på Brynäs - Oskarshamn. Skapa konto och följ instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel för 250 kr. Läs mer