Speltips: Fulham vs Birmingham 4/7 "Ryggareken om Fulham vs…
Speltips Fulham vs Birmingham

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Fulham vs Birmingham

Fulham tar emot Birmingham på lördagseftermiddagen. Senast vann man mot QPR. Birmingham har däremot inte vunnit på 9 matcher. Ändå ligger man säkert.

Fulham

Fulham förlorade mot både Brentford och Leeds. Båda två högpresterande lag så det kan man acceptera. Poängmässigt har det dock gjort att man behövt försvara playoffs platsen snarare än att sikta på topp två och automatiskt promotion. Fulham kan därmed sägas ha haft en del press på sig att vinna över QPR.

Det gjorde man dock galant efter att man hämtade igen underläget till vinst. Man ökade därmed gapet ner till Derby County till 7 poäng. Samma antal poäng som det är till WBA på andraplatsen för automatisk promotion. Coach Scott Parker lär ha siktet inställt på att försvara playoffs platserna istället nu när lagen precis under har hittat formen.

Fulham har en av de mest talang fyllda trupperna i ligan. Många spelare som verkligen har visat framfötterna genom säsongen och nu när det börjar närma sig sitt slut.

Truppen

Aleksandar Mitrovic är avstängs, ett klart avbräck. Han är en viktig pjäs för Fulhams offensiv. Hans avsaknad gör att resten av truppen får ta ett större ansvar i offensiven istället för att förlita sig på en spelare som har gjort 15 fler mål än någon annan i laget. Bobby Cordova-Reid är nog dock den som tar hans “plats”.

Även Neeskens Kebano är avstängd vilket kan innebära att vi får se en oförändrar startelva sen senast.

Möjlig XI: Rodak; Christie, Hector, Ream, Odoi; Reed, Arter; Knockaert, Cairney, Cavaleiro; Decordova-Reid

Birmingham

Birmingham gick tidigt ut med att coach Pep Clotet skulle lämna klubben efter säsongen. Kanske lika bra. Säsongen har varit lite svajjig för Birmingham.

Man har dock samlat på sig 2 poäng på senaste tre matcherna så man har nu 7 poäng ner till 22a placerade Hull.

Man har haft en del problem i både offensiv och defensiv sen ligan startade åter. Lukas Jutkiewicz och Scott Hogan har inte noterats för några mål alls. Samtidigt har man släppt in 6 mål hemma mot relegation kandidaterna Hull samt Huddersfield.

Truppen

Jag tror att vi kan få se en hel del ändringar i startelvan från senast. Det är inte en orimlig tanke att vi får se Marc Roberts och Ivan Sunjic spela från start. Kanske får vi även se 5 man på mittfältet vilket isåfall innebär att Scott Hogan får nöta bänk.

Möjlig XI: Camp; Colin, Roberts, Clarke-Salter, Pedersen; Crowley, Bellingham, Gardner, Sunjic, Bela; Jutkiewicz

REK

Fulham vann övertygande mot QPR och har nu mer att spela för, och större behov av poäng, än Birmingham. Man åtnjuter dessutom hemmafördel och är ett betydligt bättre lag sett till trupp och prestation. Vi spelar därför på Fulham vinst. 1,80 hos nordicbet. 8u.

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
28 nov.
13:30
Brighton - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool & ö 1,5 mål i matchen
 
28 nov.
18:30
Everton - Leeds
Premier League
Spel: ö 3 mål asian
 
28 nov.
18:30
Everton - Leeds
Premier League
Spel: Över 2.75 mål
 
29 nov.
14:30
Varbergs BOIS - Malmö FF
Allsvenskan
Spel: MFF-vinst & ö 1,5 mål i matchen
 
29 nov.
14:30
Östersund - IFK Göteborg
Allsvenskan
Spel: Göteborg vinner
 
29 nov.
15:00
Southampton - Manchester United
Premier League
Spel: BLGM
 
29 nov.
15:00
Bologna - Crotone
Serie A
Spel: Bologna -0.75
 
29 nov.
15:00
Aalborg - Herlev
Metal Ligaen
Spel: Aalborg -1,5
 
29 nov.
16:00
Segeltorp - Vallentuna / Grums - Dalen
Ishockey
Spel: Vallentuna och Dalen vinner
 
29 nov.
16:00
Rödovre - Esbjerg
Metal Ligaen
Spel: 2a
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Gratisspel till Chelsea vs Tottenham

Premier League 27 november 2020

Under söndagen utspelas en intressant match i Premier League när Chelsea & Tottenham gör upp om poängen. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett ... Läs mer

Betfair ger alla nya kunder SUPERLÅG kommission samt 100 kr i bonus!

27 november 2020

Betfairs Spelbörs kan stoltsera med de klart högsta oddsen på marknaden. Det kan de göra eftersom det inte är något spelbolag som tar marginaler på spelen utan vi spelare som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.48)

Premier League 27 november 2020

Dags för ett nytt Stryktips och det är inte vilken omgång som helst. 12 miljoner väntar i jackpot och vi räknar med att det kommer bli hög omsättning på denna kupong som ... Läs mer

Gratisspel till Lille vs AC Milan

Europa League 24 november 2020

Viktiga poäng står på spel i Europa League för både Lille och Milan på torsdagskvällen. Till denna match kan du som ny kund hämta ett riskfritt spel hos Betfair Spelbörs på 100 ... Läs mer

Testa Spelbörsen - gratisspel till Liverpool vs Atalanta

Champions League 24 november 2020

På onsdagskvällen rullar Champions League vidare och denna gång med bland annat mötet mellan Liverpool vs Atalanta. Till denna match kan du som inte har konto hos Betfair Spelbörs ... Läs mer