Speltips: Genoa - Milan 21/1 "Milan trycker av"
Speltips Genoa - Milan

Milan trycker av

En ny vecka tar form denna måndag som bjuder på en del fotboll i Serie A. Dagens tidiga match börjar redan kl 15.00 och det är Genoa - Milan som ska göra upp om poängen. Jag kommer att lägga en slant på ett statistikspel. Spelet är HC avslut på mål Milan -1 till 1.86 på Bethard. Spelet hittas under fliken specialare och betyder förkortat att Milan ska ha minst 2 skott på mål mer än Genoa. Vid 1 mer skott på mål får man insatsen tillbaka.

Hela säsongen har det egentligen pratats om Gattusos vara eller icke vara i Milan. Faktum är att han inte har gjort det så värst dåligt. Jag tycker att han har haft lite stolpe ut i många matcher där vinster sjabblats bort i slutminuterna. Oflyt med skador på viktiga Biglia och Buenaventura har också försvårat uppgiften då de är viktiga för Milans presspel. Ändå kan man vid seger gå upp på den åtråvärda 4e platsen vilket innebär spel i nästa års CL. Jag tycker att det skulle vara klart godkänt för årets upplaga av Milan som inte ska kunna sluta före Juve, Napoli, Inter som alla har klart bättre trupper. En fjärdeplats är det bästa man kan uppnå och det har man vid seger idag.

Så till spelet. Jag baserar mitt spel på flera olika faktorer. En stor faktor är att Genoa idag får klara sig utan sin nya stjärna. Anfallaren Piatek som gjort dundersucce i Serie A och stått för hela 13 mål av lagets totala 25 den här säsongen. Utan honom blir det inte alls samma spets i anfallsspelet och det bör inte komma speciellt många avslut från hans ersättare.

Milan å andra sidan kommer att vara spelförande då de helt enkelt är bättre i varje lagdel. Laget har varit aningen oeffektivt men man skapar en hel del chanser och får oftast iväg en hel del avslut på mål. Laget har spelare som gillar att trycka av från distans vilket är väldigt bra för skottspelet då det inte är lätt att göra mål från distans. Så länge man träffar mål är vi nöjda. Även på frisparkar har man en del magiker som oftast träffar mål. Spelare jag främst tänker på är Suso, Calnahoglu, Kessie, backen Rodriguez mfl. Listan kan göras lång. Higuain verkar ha lämnats utanför truppen idag men det öppnar upp för Cutrone som skapar mer än argentinaren i anfallet.

Till skillnad från Milans bollskickliga spelare består Genoa av mer defensivt balanserade spelare i form av Bessa, Hiljemark, Rolon mfl. Jag har nog aldrig sett dessa skjuta en boll och förhoppningsvis ska de inte göra det idag heller. Man har heller ingen som är bra på fasta situationer vilket också är negativt för dem i fråga om avslut på mål. Jag kan inte föreställa mig att laget får till mer än 2-3 skott på mål idag, då är jag generös.

Som jag ser det så kommer Milan helt klart att vara bollförande idag. Så länge man inte leder med 2-0 väldigt tidigt så bör spelet vara relativt säkert då Genoa inte kommer att tillåtas att ha mycket anfall. Å andra sidan, leder Milan med 2-3 - 0 så har man förmodligen fått till iaf 4-5 skott på mål vilket bör räcka för att ro hem dagens spel. GL!

Gilla rek om du håller med Sanels Hörna

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 sep.
19:00
Björklöven - Modo
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 5 mål (asian)
 
23 sep.
19:00
BIK Karlskoga - Kristianstad
HockeyAllsvenskan
Spel: Över 4.5 mål
 
23 sep.
23:30
Monagas - Estudiantes de Merida
Fotboll
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 sep.
20:45
Luton vs Leicester
Ligacupen
Spel: Leicester + Över 2 mål
 
24 sep.
20:45
Portsmouth vs Southampton
Ligacupen
Spel: Southampton
 
26 sep.
19:30
Adler Mannheim - Eisbären Berlin
Ishockey
Spel: Adler Mannheim -1.5
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela för 450 kr utan risk på Milan - Inter

Serie A 20 september 2019

Nu i helgen erbjuder Betfair Exchange alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på Milano-derbyt mellan Milan och Inter. Läs mer

Riskfritt spel på Chelsea - Liverpool

Premier League 20 september 2019

Betfair Exchange erbjuder alla nya kunder ett gratisspel för 450 kr på stormatchen mellan Chelsea och Liverpool. Läs mer

Gratisspel på Hammarby - AIK!

Allsvenskan 20 september 2019

Det är dags för stockholmsderby i Allsvenskan då Hammarby gästas av AIK. Betfair Exchange erbjuder alla nya spelare ett riskfritt spel för 450 kr till alla nya spelare. Följ ... Läs mer

HV71 mot Leksand - 450 kronor gratis!

Skapa konto enligt instruktionerna nedan så får du ett riskfritt spel till matchen HV71 - Leksand för 450 kr! Läs mer

Tävla med Bettingstugan - Vinn en resa för 20 000 kr!

20 september 2019

Under september månad har vi erbjudit våra besökare en unik bonus från Yobetit. Nu passar vi även på att anordna en snöboll där alla som har konto hos Yobetit kan vinna ett ... Läs mer