Speltips Genoa – Sassuolo

Bild från Bildbyrån

Målrik match i Serie A!?

Söndag 15.00 och klassisk speltid för Serie A i Italien. Vi ska till arenan Stadio Luigi Ferraris i Genoa där hemmalaget tar emot gästerna Sassuolo.
Av dessa två lagen är det bortalaget Sassuolo som har mest att spela för.

Genoa har verkligen hittat målet framåt i de sista matcherna. I den senaste matchen spelade dom 3-3 borta mot Milan där de kvitterade sent. Innan dess vann de stort hemma mot Cagliari med 3-0.
Laget ligger lite i ingenmansland i tabellen på placering tolv med 43 inspelade poäng.

Sassuolo tog en oväntad och grymt viktig seger i den senaste matchen när man besegrade Inter hemma med 1-0 efter ett tidigt mål från Armand Lauriente som stod sig matchtiden ut. Innan dess hade man flera matcher där man läckte rejält bakåt. Förlust 5-1 mot Fiorentina, förlust 3-0 mot Lecce och oavgjort 3-3 mot Milan.
Sassuolo ligger just nu näst sist i Serie A med 29 inspelade poäng och för lagen som kommer bland de tre sista innebär det nedflyttning. Laget ligger ett poäng efter Udinese och de har tre poäng upp till Empoli som just nu har den sista platsen för fortsatt spel i Serie A.

Förra mötet lagen emellan slutade med vinst för Genoa med 2-1 på bortaplan.


Mitt speltips

Väldigt viktigt match för Sassuolo som behöver en seger, jag tror inte de nöjer sig med en pinne utan de kommer att gå för seger och jag tror att det kan bli en rätt chansrik match.
Genoa kan spela avslappnat men vill alltid bjuda sin hemmapublik på segrar. 

Mitt spel blir över 2,5 mål i matchen.

Oddsjämförelse