Speltips Getafe - Atletico Madrid

Bild från Bildbyrån

Tar Atleti samtliga poäng i derbyt?

När det återstår 3 omgångar av den spanska La Liga är Atletico Madrid på jakt efter att säkra sin Champions League biljett, när man gästar Getafe i derbyt. En tacksam uppgift då hemmalaget har en usel form. Atleti däremot har tre segrar och en fin form bakom sig.

GETAFE

Med anfallsstjärnan Borja Mayoral på skadelistan har det varit svårt för laget att hitta nätmaskorna. Laget har misslyckats två gånger om mot Athletic Bilbao och nedflyttningshotade Cadiz sist. Ytterst lite har skapats fram i banan.

Samtidigt fortsätter laget att släppa in mål. Visst klarade José Bordalas och hans gäng att hålla tätt i det mållösa mötet mot uddlösa Rayo Vallecano för ett tag sedan. Men annars har det blivit på tok för många insläppta mål, hela 48 gånger på 35 ligamatcher.

ATLETICO MADRID

Tränaren Diego Simeone har lyckats motivera spelarna i grevens tid. Ett tag var man nära att tappa fjärde platsen till Bilbao. Det är ett stort försprång på 8 poäng. Men en fjärde raka trepoängare skulle säkra spel i den finaste turneringen av alla.

Mycket talar för det, med tanke på de insatserna som man har stått för. Efter nederlaget mot Alaves har man besegrat Athletic Bilbao, Real Mallorca och Celta Vigo på raden. Rodrigo de Paul (i bild) har steppat fram och producerat mål.

MITT SPELTIPS

Då gästerna, som är ett helt nummer större, har ett flertal spelare i högform, som fyller på i målprotokollet, kommer Getafe få det svårt att stänga igen bakåt. I och med Getafes måltorka kommer det bli svårt för hemmalaget att bryta sin förlusttrend.

Mitt spel landar på att Atletico Madrid reser hem med samtliga poäng i behåll.

Oddsjämförelse Getafe - Atletico Madrid