Speltips Granada - Valencia

Bild från Bildbyrån

Måltorka hos Granada och Valencia

Omgång 30 i den spanska La Liga avslutas med en tuff drabbning mellan Granada och Valencia. Formen är urusel hos hemmalaget, som onekligen är på god väg att åka ut ur den högsta divisionen. Gästerna är ett mittenlag som har chans till spel ute i Europa, men även de har bekymmer med formen.

GRANADA

Med en ny tränare i form av Jose Ramon Sandoval uteblev effekten ändå. Man hade 3 raka nederlag innan dess och ett nytt sådant blev det mot bottenrivalen Cadiz. Återigen hade man stora problem att skapa något fram i banan. För andra matchen i rad misslyckades man med att hitta nätmaskorna.

Det är svårt att se hur spelarna ska bjuda på en underhållande fotboll. Tvärtom kommer mycket av fokus även i denna kamp att ligga på defensiven och att täppa till ytorna. Något man nästan lyckades med sist, då det bara blev ett insläppt mål.

VALENCIA

Ikonen Ruben Baraja (i bild) har lyckats bra med en ung trupp, som nosar på en Europa plats. Dock är det 8 poäng upp till Real Sociedad, som har sjätteplatsen men som också har spelat en match mer. Ännu lever hoppet fast då ska det till ett bättre bortaspel.

För laget har minst sagt ett skralt bortafacit. Under de tre senaste matcher på resande fot har det blivit förluster mot Atletico Madrid, Las Palmas och Villarreal. Utan att Hugo Duro, som har 12 fullträffar i ligaspelet, eller någon medspelare lyckats hitta nätmaskorna.

MITT SPELTIPS

Spelbolagen är inne på att vi får en målsnål tillställning. Vilket är lätt att förstå med tanke på att inget av lagen har nätat under de två senaste omgångar. Jag finner ett värde i spelet att minst ett av lagen, Granada eller Valencia, om inte båda två, kommer få problem i den sista tredjedelen och misslyckas med att näta.

Mitt spel blir att båda lagen inte gör mål i matchen.

Oddsjämförelse Granada - Valencia