Speltips Hellas Verona - Atalanta

Bild från Bildbyrån

Atalanta inte att lita på

Atalanta litar jag inte på som bortalag och vi ska inte ta för givet att det vinner borta mot Hellas Verona. Här tänker jag att det blir en del mål för något av lagen men även en fysisk match. Det är två tabellgrannar som vill vinna denna match och haka på toppen av Serie A.

SpelTorsten om Hellas Verona - Atalanta

Hellas Verona lyckades behålla sin plats i Serie-A när man vann över Spezia i avgörande kvalmatchen om vilket lag som skulle få stanna kvar. Var egentligen inga konstigheter och Hellas Verona borde nog klarat sig undan kvalspel men fick det inte helt att stämma förra säsongen. Denna startade bättre med två segrar i början, först var det Empoli borta och sen slog man Roma hemma. Efter det har det inte blivit några fler trepoängare och förutom krysset hemma mot Bologna har de två bortaförluster mot Sassuolo och Milan. Det är hemma på Stadio Marc'Antonio Bentegodi vi kommer se Hellas Veronas trepoängare denna säsong då de inte är ett tillräckligt bra bortalag. 

Atalanta är upp och ner som vanligt men det är hemma de är starkast som för de flesta andra lag. På bortaplan har det blivit förlust i två av tre bortamatcher och de förlorade faktiskt mot nykomlingarna Frosinone i andra rundan och jag tar absolut inte för givet att de vinner här.

SPELTIPS

Jag har valt att spela en spelbyggare i denna matchen till mindre insats (4/10U). Här kombinerar jag följande:

  • Över 1.5 mål
  • Hellas Verona Över 19.5 varningspoäng (över 1.5 kort)
  • Atalanta över 9.5 varningspoäng (över 0.5 kort)

Tillsammans får vi 1.91 som är spelbart men eftersom det är en kombination av tre spel håller vi insatsen nere även om det känns riktigt bra på förhand.

Lägg spelet hos Betsson

  • Över 1.5 mål, Verona Ö19.5 Varningspoäng & Atalanta Ö9.5 varningspoäng

    1.91