Speltips: HPK - HC Plzeň 5/9 "Målgaranti i Ritari-Areena"
Speltips HPK - HC Plzeň

Målgaranti i Ritari-Areena

CHL är igång och grupp B ägnar jag Ritari-Areena lite fokus där HPK tar emot HC Plzeň. Att vi bjuds på mål känns glasklart, men jag tror att det kan rinna iväg och finner därför värde i att testa en lina på över 5 (asian) till vettiga förutsättningar i min bok.

Finska HPK har inlett detta CHL-äventyr med tre poäng på två matcher. CHL-säsongen inleddes mot just HC Plzeň och när lagen möttes på tjeckisk mark senast fick publiken se ett riktigt målkalas. Det var finnarna som öppnade bäst genom att gå iväg till 2-0 i öppningen av den andra perioden, men innan vi hade 40 minuter spelade hade vi 1-3 på tavlan, så det var de två sista perioderna det hände grejer.

4-4 efter ordinarie tid, men fyra mål i andra och lika många i tredje, gav övertid och det var där tjeckerna lyckades avgöra denna CHL-premiär. Knappt två minuter in i övertiden kom avgörandet till hemmalagets fördel och därefter har Plzeň även kört över danska Rungsted på hemmais med 9-3.

För hemmalaget för kvällen väntade schweiziska Zug i omgång två och även där bjöd finnarna på en målrik tillställning. 3-3 efter ordinarie tid innebar förlängning och den här gången krävdes det straffar för att kora vinnaren. Där drog HPK det längsta strået då Zug gick mållösa ur samtliga straffar och med den segern har HPK bra chans att utmana om slutspelsplats när de nu gör första CHL-matchen på hemmais.

Min teori är att det fortsätter trilla in mål när HPK lirar och då Plzeň är långt ifrån ofarliga bör chanserna för en målrik tillställning ses som goda.

Över 5 (asian) är mitt lir och detta till priset 1.83.

Lycka till vid rygg.

@Soffcoachen på Twitter.

Gilla rek om du håller med Soffcoachen

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
3 juni
18:30
Hannover - Dynamo Dresden
Fotboll
Spel: Över 40 kortpoäng
 
3 juni
20:30
PDC Home Tour - Semifinal Group 1
Dart
Spel: Dave Chisnall går vidare från gruppen
 
3 juni
20:30
Salzburg - Rapid Wien
Fotboll
Spel: 1X och Salzburg öv 5.5 hörnor
 
4 juni
15:30
mousesports - MAD Lions
CS:GO
Spel: MAD Lions vinnare
 
6 juni
15:30
RB Leipzig - Paderborn
Bundesliga
Spel: Över 3.75 mål (Asian totalt)
 
1 sep.
12:00
Transferspeltips
Fotboll
Spel: Gareth Bale till Manchester United
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska ... Läs mer

Riskfritt travspel i Rättvik

TORSDAG - Trav i Rättvik och riskfritt spel från Spelbörsen! Testa framtidens betting om du inte redan fastnat för det! Läs mer

Kampanj på Trav - 250 kronor gratis!

ONSDAG - Trav på Bro Park och Betfairs spelbörs bjuder på 250 kronor riskfritt! Ta chansen och testa trav i världsklass och odds som slår de flesta via Betfair och deras spelbörs. Läs mer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer