Bild från Bildbyrån

Vi fortsätter med speltipsen på Championship

Varför ändra ett fungerande koncept? Championship har gått bra så långt så vi fortsätter helt enkelt. Championship har för mig varit en gåta i många år men förra året började analyserna sitta mer och mer. När jag nu blivit mer känd med ligan så finns det mycket fina odds och spel man kan hitta där, speciellt att båda lagen gör mål spelen.

SpelTorsten om Ipswich Town - Cardiff City

Ipswich Town har verkligen imponerat som nykomlingar och är ett riktigt sammansvetsat lag. De står på nio poäng efter fyra matcher och deras enda förlust var mot Leeds i förra omgången som vände och vann. Ipswich förväntas att ligga i toppen och vara en kandidat att ta sig upp till finrummet, Premier League. Det är en lång säsong och mycket kommer hända men jag ser Ipswich baserat på det jag sett så långt som en toppkandidat. 

Cardiff City ordande sin första vinst för säsongen i förra matchen när Wintle avgör på straff i 90+8 mot Sheffield Wednesday. De har redan mött två lag som kommer ner från Premier League i Leicester & Leeds och kunde fort fått med sig poäng borta mot Leicester. De förlorade hemma mot QPR i en match där de var bättre men inte lika effektiva. Cardiff kommer nog inte vara med i toppstriden denna säsong men kan absolut vara ett orosmoment för de bästa lagen.

Köp en andel till matcherna här

SPELTIPS

Jag väljer att kliva på att båda lagen gör mål här och spelar spelet innan deras ligacup matcher i veckan. Jag tror på en matchbild där Ipswich kommer föra matchen och Cardiff kommer ligga och kontra. Cardiff har dessutom gjort mål i alla matcher denna säsongen (ligan + cup) och kommer absolut kunna störa Ipswich denna lördag. Med tanke på att Cardiff har haft svårt att täppa till bakåt så ser jag det som en självklarhet att Ipswich gör mål hemma men att Ipswich vinner till 1.60 i odds köper jag inte väljer målmarknaden på denna match.

Lägg spelet hos LeoVegas