Betting tips Ipswich vs West Bromwich Albion

Ryggareken om Ipswich vs WBA

Ipswich

Känns cementerade i botten där man befinner sig på 11 inspelade poäng på 17 matcher. 5 raka utan vinst. Dessförinnan vinst mot Swansea. Innan dess 12 raka utan vinst sen säsongens start (all competitions). Det har med andra ord inte gått så värst bra för Ipswich denna säsong. Man väntar fortfarande på sin första vinst sen Lambert tog över rodret. Ska dock tilläggas att det blivit en del kryss.

Dock så har man på hemma-plan snittat hem 0.75 poäng per match. Det är riktigt lågt. Avsaknaden av en enda vinst på hemma-plan denna säsong spelar naturligtvis in. Man inledde säsongen med 5 raka kryss, men har nu 3 raka förluster mot lag sämre än WBA.

Ipswich problem ligger både i anfall och försvar. Man har ligans tredje sämsta anfall sett till statistiken och bristerna i försvaret har varit uppenbara under de senaste matcherna. På 7 av 8 matcher har man släppt in minst 2 mål.

Truppen: Jon Walters är skadad. Lambert lär inte spela en annan elva än sist mot Reading så man ändå spelade okej. Möjligt att Janoi Donacien får lira i försvaret istället för Jordan Spence.

WBA

WBA besöker Portman Road stärka av senaste 4-1 vinsten mot Leeds just före landslagsuppehållet. Vad som hände i den matchen är det nog ingen som vet. WBA såg som på nytt födda ut. Dess för innan har man spelat lite skakigt med en del förluster som följd. . Man ligger nu på en 5e plats i tabellen och har nu möjlighet att förbättra på den placeringen.

Många pekade finger åt WBAs tränare Darren Moore  som sägs sakna tillräckligt med erfarenhet för att ratta WBA. Kanske ligger det nånting i det, kanske inte. Själv lägger jag ingen större värdering i det.

Truppen: Har en frisk och stark trupp. Dwight Gayle är tillbaka i spel efter skada. Här känns det som att man ställer upp med en anfallsinriktad startuppställning. Ett 4-2-2-2 kanske?

REK

Vi tror vinsten mot Leeds markerade vändningen efter några matchers turbulenta period. Här har vi ligans tredje sämsta anfall mot det bästa sett till statistiken. WBA har skeppat in hela 37 mål över säsongen och ska inte ha några problem med att skeppa in några till mot Ipswich. Vi spelar rak 2a till 2 gånger pengarna hos Interwetten. 6u.

Gilla om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppSpeltips
17 jan
19:00
HV71 - Luleå
SHL
Bet: HV71 rak
 
17 jan
19:00
Mora - Rögle
SHL
Bet: A. Rowe över 0,5 poäng
 
18 jan
19:00
Brynäs - Djurgården
SHL
Bet: Djurgården över 2.5 mål inkl. OT
 
18 jan
20:00
Herlev - Rodovre Mighty Bulls
Ishockey
Bet: Herlev -1
 
19 jan
16:00
Bournemouth - West Ham
Premier League
Bet: BLGM & ö 2,5 mål
 
19 jan
16:00
Watford - Burnley
Premier League
Bet: BLGM
 
19 jan
16:00
Manchester United - Brighton
Premier League
Bet: 1 & u 3,5 mål
 
19 jan
20:30
Inter - Sassuolo
Serie A
Bet: Inter och under 3.5 mål
 
20 jan
12:30
Fiorentina - Sampdoria
Serie A
Bet: Fiorentina
 
20 jan
12:30
Frosinone - Atalanta
Serie A
Bet: Atalanta -1
 
20 jan
17:00
Fulham - Tottenham
Premier League
Bet: under 2,5 mål
 
20 jan
18:00
Schalke - Wolfsburg
Bundesliga
Bet: Båda lagen gör mål
 
21 jan
15:00
Genoa - Milan
Serie A
Bet: Under 2.5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Vinnare Allsvenskan 2019

Allsvenskan 16 januari 2019

Allsvenskan 2019 närmar sig och spelbolagen har nu släppt oddsen för vilka som vinner den kommande säsongen. Dom regerande mästarna AIK kliver in till säsongen med starkt ... Läs mer

Premiär för Fimpens resa med Betsson!

SHL 15 januari 2019

Nu kan alla hockeyälskare få en unik inblick hos dom olika SHL-lagen. Den före detta Djurgårdsspelaren Christian "Fimpen" Eklund reser landet runt för att tävla mot olika spelare, ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

Premier League 11 januari 2019

Inför lördagens kupong dubblar Svenska Spel jackpotten till 24 miljoner, något som bör motivera dom flesta. Ska du åt miljonerna behöver du dock sätta en och annan skräll samt ... Läs mer

Vinnare av Melodifestivalen 2019

Melodifestivalen 9 januari 2019

I slutet av november presenterades samtliga artister till Melodifestivalen 2019 och startordningen är nu helt färdigställd, likaså oddsen för vem som den 59:e upplagan av ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset

FA Cup 4 januari 2019

På lördag är det tid för årets första Stryktipsrad och även fast lördagens rad inte är den mest kittlande så är vi nog många som ser fram emot att starta året med vinst. För att ha ... Läs mer