Speltips: Kalmar FF - Sirius 23/7 "Sirius ångar på mot tre nya poäng"
Speltips Kalmar FF - Sirius

Bild från Bildbyrån

Sirius ångar på mot tre nya poäng

Nästjumbon Kalmar FF tar emot topplaget Sirius torsdag kväll i Allsvenskans tionde omgång i vad som också är ett intressant tränarmöte.

Ja, en tredjedel av Allsvenskan är spelad och en gammal regel är att vid just tio omgångar ser man någorlunda klart åt vilket håll lagen går åt. Sirius ligger inför torsdagens match på femte plats vilket är sensationellt bra då klubben ligger i botten av tabellen vad gäller lönelistan.

Henrik Rydström, som här kommer hem till Kalmar och ställs mot sin före detta tränare Nanne Bergsstrand, har förvaltat Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöfs arv i Sirius mycket väl så här långt. De gamla, rutinerade spelarna är så gott som bortplockade. In har ambitiösa, smarta, skickliga och relativt unga spelare klivit in och gjort jobbet. Spelare som Sugita, Vecchia, Björnström har varit strålande under säsongsinledningen. Det skulle inte förvåna mig om dessa spelare landar i svenska storklubbar snart.

Kalmar FF går riktigt tungt så här långt och parkerar näst sist i tabellen. Spelidén är stundtals osynlig, mycket av framgångarna i spelet består av att någon spelare sticker ut med individuell briljans som till exempel Fröling eller Romario. Laget har inför torsdagens match sex raka förluster.

Kalmar FF:s tre senaste matcher

Malmö FF (b) 1-2

Hammarby (h) 1-2

Elfsborg (h) 1-2

Sirius tre senaste matcher

IFK Norrköping (h) 4-2

AIK (b) 0-1

Hammarby (b) 0-0

Förra säsongens möten

Sirius - Kalmar FF 3-0

Kalmar FF - Sirius 0-2

I senaste omgången imponerade Sirius extra mycket när man vann över IFK Norrköping som fram till den matchen var obesegrade i serien.

– Niklas Thor sa det bra dagen efter när jag frågade spelarna vad vi gör som ger oss möjlighet att vinna matchen. Han, som ändå har ett perspektiv med många år i Sirius, kunde inte säga att han någon gång sett oss vara så konsekventa i vårt sätt att spela. Oavsett vad som hände i matchen, även när Norrköping kvitterade och hade bra perioder lät vi inte bekommas av det, säger Henrik Rydström till Sirius hemsida.

Kalmar å sin sida ser oinspirerat och uddlösa ut. Inför torsdagens match saknas viktige lagkaptenen Viktor Elm som dras med en knäskada.

Sirius bara ångar på och jag ser stora chanser till tre poäng nere i Kalmar. Därför spelar jag Sirius draw no bet till oddset 1.60.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
3 juli
00:00
Sean Strickland - Alex Pereira
UFC
Spel: Sean Strickland vinner
 
3 juli
00:00
Israel Adesanya - Jared Cannonier
UFC
Spel: Adesanya vinner på avslut - Ja
 
3 juli
04:00
Alexander Volkanovski - Max Holloway
UFC
Spel: Vinnande grupp av ronder: Volkanovski - rond 5-domarbeslut
 
3 juli
12:00
David Goffin vs. Frances Tiafoe
Wimbledon
Spel: David Goffin vinner
 
3 juli
12:00
Novak Djokovic vs. Tim Van Rijthoven
Wimbledon
Spel: Över 0.5 Tie breaks i matchen
 
3 juli
15:00
Djurgårdens IF - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & 1X
 
3 juli
17:30
IFK Norrköping - IK Sirius
Allsvenskan
Spel: Norrköping att vinna & över 2,5 mål i matchen
 
3 juli
18:00
Ham-Kam - Molde
Eliteserien
Spel: Molde över 1.5 mål
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spela på Sverige i EM - Få 500 kr freebet!

Fotboll 1 juli 2022

Nu får du en grym kampanj lagom till Fotbolls-EM tillsammans med William Hill. Upp till 500 kronor i ett freebet när du spelar på någon av Sveriges matcher i Fotbolls-EM. Läs allt ... Läs mer

De vinner Fotbolls-EM 2022 för damer - spana in Sveriges odds

Dam-EM 2022 29 juni 2022

Fotbolls-EM för damer går av stapeln under juli 2022. Det är nu vi ska gå för det efterlängtade guldet! Ett guld som Nederländerna försvarar. Hur ser spelbolagen på våra chanser? ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2022

Dam-EM 2022 28 juni 2022

Fotbolls-EM för damer 2022 är här och med det även tankar om guld för Sverige. Häng med Bettingstugan i sommar då vi hoppas kunna njuta av fin fotboll, medaljer samt speltips som ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.25)

Allsvenskan 23 juni 2022

En hel del svensk fotboll på Stryktipsets kupong när Stryktipset spelas på söndagen istället för lördagen. Häng med i spelförslag på spikar och skrällar från Limpan och Weimer. Läs mer

Gästtippare: Här är veckans bästa spel i Division 2 (v.25)

Fotboll 23 juni 2022

Vår gästtippare Erik Johansson hade fin framgång förra veckan. Nu kommer han som återigen med nya spel i Divison 2 Norrland. Läs hans spelförslag och hitta bästa oddset hos ... Läs mer