Speltips Fotbolls VM 2022 - Kanada blir sist i Grupp F

Bild från Bildbyrån

Hur stora blir siffrorna för Kanada?

Ett trevligt långtidsspel hittar vi i Grupp F där Kroatien, Belgien, Kanada och Marocko skall göra upp om slutspelsplatserna. Hos Hajper hittar vi "Kanada att sluta sist i gruppen" till 2.10 och det nyper jag direkt!

Första och andra platsen känns givna på förhand då både Kroatien och Belgien är huvudet högre än både Kanada och Marocko. Jag ser sannolikheten som låg att de skall lägga dessa slutspelsplatser i ett VM. Då återstår två lag som tävlar om tredje och fjärdeplatsen i gruppen.

Marocko
som är ett av Afrikas bästa bästa lag har några spelare som spelar i de europeiska högsta ligorna, däribland Hakimi (PSG) och målsprutan En-Nesyri (Sevilla). Det är landets sjätte VM, och även om man aldrig nått längre än åttondelsfinal så har man viss erfarenhet av dessa stora sammanhang. Marocko brukar även om de är offensivt starka spela tight och inte släppa till allt för mycket bakåt, och det kan bli det som avgör i slutändan, målskillnaden. Då kan det räcka med lika mot Kanada för att inte komma sist!

Kanada är inte namnkunnigt

Kanada däremot är inget namnkunnigt lag, och även om man gjort det helt okej för att ta sig till VM så tror jag det kommer saknas den där spetsen som krävs för att hävda sig. Landet har tidigare varit med i VM en gång, och åkte då ut omgående. Jag tror att man kommer åka poänglöst hem från detta VM, och frågan är egentligen bara hur stora siffrorna blir.

2.10 spelas 8/10 units hos Hajper, så plockar vi ut lite fina pengar lagom till slutspelet!

Speltips till VM 2022

Läs om Kanadas första match i VM 2022 mot Belgien

Belgien fans

Inför Belgien - Kanada VM 2022

Fotbolls VM 2022 8 september 2022

Grupp F rullar vidare med den andra matchen. Det är Belgien som tar sig an Kanada. Belgerna är stora favoriter och bör ta hem den här matchen under normala omständigheter. Läs ... Läs mer