Speltips Kazakstan - Sverige

Bild från Bildbyrån

Sverige tar en ny komfortabel seger

Vi vänder oss till Hockey VM omgång 4 i gruppspelet och mötet mellan Kazakstan och Sverige. Kazakstan ligger i skrivande stund på en 6:e plats i gruppen, efter 1 seger och 2 förluster. Sverige leder gruppen och man är än så länge obesegrade efter 3 spelade matcher. Efter denna matchen kommer Sverige fortsatt vara obesegrade, och jag tror man vinner ganska bekvämt.

Kazakstan

Kazakstan består mestadels av spelare från KHL och framförallt det inhemska laget Barys Astana. Kazakstan började turneringen bra genom att slå Frankrike med 3-1, men efter det har man förlorat mot Slovakien med 2-6 och Lettland med 0-2. Nu väntar ännu tuffare motstånd i form av Sverige, och här ska inte Kazakstan någon en chans.

Sverige

Sverige är en av favoriterna till att vinna VM guld och man har också börjat turneringen på bästa sätt. I första matchen slog man USA med 5-2, och sedan har man enkelt avväpnat Polen med 5-2 och Tyskland med 6-1. Nu väntar ganska beskedligt motstånd i form av Kazakstan och då blir det ny vinst för Sverige.

Speltips

Sverige har toppspelare på samtliga positioner och hittills har man visat ett bra, framförallt offensivt, spel. Kazakstan lär försöka försvara sig så gott det går, och hoppas på kontringar. Mitt speltips i matchen blir en Bet Builder Sverige -3.5 + Kazakstan under 1.5 mål till oddset 1.84 gånger insatsen.

Lycka till!

/Åkesson