Speltips: Leganes - Real Madrid 19/7 "Ska Leganes lyckas med en…
Speltips Leganes - Real Madrid

Bild från Bildbyrån

Ska Leganes lyckas med en "great escape"?

Efter en mycket lång säsong är vi framme i ligans sista omgång. Den matchen jag valt att fokusera på här är Leganes - Real Madrid.
Jag trycker in 5 units på att båda lagen gör mål utan oavgjort till 2.65 på Bethard.

När man är inne på sista omgången brukar förutsättningarna skiljas åt väldigt mycket för de olika lagen. Kontrasten kan knappast bli större än i den här matchen. Real Madrid firar sin precis vunna titel samtidigt som Leganes måste vinna för att ge sig själva chansen att stanna kvar i ligan.

Inför sista omgången ligger Leganes 1 poäng bakom Celta Vigo som har den sista La liga-platsen. Eftersom Celta både har bättre inbördes statistik samt målskillnad är det bara vinst som gäller för Aguirres mannar.
För 5 omgångar sedan hade de flesta räknat ut Leganes. Men efter en imponerande form de senaste matcherna har man gett sig själva en chans att överleva.

Real Madrid kommer med allt annat än ångest till denna matchen. Man har precis blivit mästare och har ingenting att spela om. De kan spela ganska avslappnat vilket jag tror de kommer göra. Normalt sett är Zidane noggrann i sitt defensiva upplägg. Här tror jag att Real främst kommer att spela för att försöka hjälpa Benzema till sin första skytteligavinst i Spanien. Han ligger två mål bakom Messi just nu. Utöver det vill man undvika skador för att ge sig själva bästa möjliga förutsättningar inför CL-returen mot Man City.

Matchanalys

Jag anser att jag har många skäl för det här spelet. Leganes måste vinna och kommer att gå för det. De är i bra form och möter ett lag som inte har något att spela om. Sannolikheten är hög att de gör ett mål trots att Real har ligans bästa försvar. Jag skulle bli förvånad om de inte tillåter Leganes målchanser.
Real Madrid tror jag kommer att spela för sin målskytt. Karim Benzema har förmodligen varit lagets bästa spelare den här säsongen och jag tror att hela laget kommer försöka hjälpa honom att vinna skytteligan även om det blir svårt att gå förbi Messi. Tar jag bort Benzema-faktorn tror jag ändå att Real gör minst ett mål på Leganes.
Att jag lägger till att matchen inte ska sluta oavgjort är givetvis för att Leganes måste gå för vinst. Räkna även med att Leganes kommer ha koll på vad som händer i Celta Vigos match mot Espanyol.

Jag ser två utfall i denna matchen. Det första alternativet är att ett motiverat Leganes gör en bra match och slår en omotiverad mästare.
Det andra alternativet är att Celta vigo tar en säker ledning mot Espanyol som leder till att Leganes ger upp hoppet. Oavsett alterntiv leder alla vägar bort från kryss och därför tar jag bort oavgjort från matchens ekvation.

Lycka till!

Gilla rek om du håller med Betting Sherlock

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
27 jan.
09:30
Leonardo Mayer - Tallon Griekspoor
ATP Tennis
Spel: Tallon Griekspoor vinner matchen
 
27 jan.
10:30
Marc-Andrea Hüsler - Benjamin Bonzi
ATP Tennis
Spel: Över 9.5 games set 1
 
27 jan.
19:00
AIK - Almtuna
HockeyAllsvenskan
Spel: AIK vinner
 
27 jan.
19:00
Chelsea - Wolverhampton
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
27 jan.
21:00
Lorient - Dijon
Ligue 1
Spel: Dijon 0 asian handicap
 
27 jan.
21:15
Manchester United - Sheffield United
Premier League
Spel: Manchester United -1,5 asian hcp
 
27 jan.
21:15
Everton - Leicester
Premier League
Spel: Everton +0 asian hcp
 
29 jan.
21:45
Krzysztof Ratajski vs. Simon Whitlock
Dart
Spel: Ratajski vinner -1.5 HCP
 
29 jan.
22:45
Daryl Gurney vs. Jeffrey de Zwaan
Dart
Spel: Gurney vinner -1.5 HCP
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.3)

Premier League 22 januari 2021

Det är jackpot på Stryktipset denna vecka med 12 miljoner som ska läggas på den redan höga omsättningen. En hel del kluriga matcher från fyra olika ligor och cuper. Det här blir ... Läs mer

Sveriges spelschema » Fotbolls-EM 2021

EM 2020 21 januari 2021

Sverige är som ni alla vet klara för Fotbolls-EM 2021. Det nya året är här och nu börjar uppladdningen inför sommarens stora fotbollsevenemang! Här hittar ni all info som finns ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.2)

Premier League 14 januari 2021

Det är dags för ny omgång av Stryktipset. Ett Stryktips som är vad bänkpress är för gymträning. Det som alla pratar om och det som alla vill bli bra på! Några som är just det är ... Läs mer

Veckans dubbel med Weimer och Bobby

Fotboll 14 januari 2021

Våra experter kommer med ett nytt spel till fredagskvällen! Följande dubbel ger fina 2.82 i odds! Dessutom: rygga spelet och få en bonus! Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.1)

FA Cup 7 januari 2021

År 2021 inleds på riktigt på lördag då Stryktipset har sin första omgång detta år! Vi får även en sprakande start på spelåret då inte mindre än 13 FA-cupmatcher ska analyseras. ... Läs mer